Paulun præsenterer konceptet
”Solgt eller 0 kr. Intet med småt”.

Hos Paulun Bolig tager vi nu skridtet mod mere gennemsigtighed i mæglerbranchen til kundernes fordel.

Konceptet er lige så enkelt, som det lyder.

”Solgt eller gratis*” er ikke altid netop det, hvis du ikke får solgt. fra andre mæglere. Du kan i nogle tilfælde ende med en regning fra enten fotopakken, fra videooptagelserne, ejendomsdatarapporten og administratoroplysningerne, hvis din bolig ikke er solgt, eller du skifter til en ny mægler.

Hos Paulun gør vi det enkelt. Solgt. Eller 0 kr. Det betyder hvis vi ikke sælger din bolig, så skal du ikke af med noget som helst til os.

Det er til at forstå.

Hos Paulun tror vi på, at vores dygtige medarbejdere kan sælge din bolig. Rent faktisk sælger Paulun Bolig mere end otte ud af ti boliger, som vi har til salg, inden for seks måneder.

Alt, der har at gøre med markedsføring, fotografering og administrativeoplysninger i forbindelse med dit boligslag, tager vi os af, hvis vi ikke kan sælge din bolig.

Så hvis du tror på gennemsigtighed, at ejendomsmæglere skal gøre sig fortjent til dine penge, og at din bolig med den rette indsats kan sælges, så er Paulun Bolig det helt rigtige valg.

Læs om vores Tryghedsgaranti Bestil salgsvurdering her

Bestil en salgsvurdering

Lad os give dig en grundig vurdering af din bolig. Samtidig kan vi tage en snak sammen omkring, hvordan et optimalt samarbejde ville passe dig.

Vi kender lokalområdet, og hvilke fordele det giver for din bolig. Det er vigtigt for os du er med hele vejen, uanset om du har god tid, eller allerede har en ny bolig.

Bestil vurdering

Indtast adressen på boligen, der skal vurderes, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!