Skuffesalg
Hvad er det?

Skuffesalg - hvad er det?

Begrebet ‘skuffesalg’ vinder mere og mere indpas på boligmarkedet. Hvad betyder skuffesalg for dig?

Hvis du er sælger: 
Paulun Bolig har en masse interesserede købere skrevet op i vores køberkartotek. Her sørger Paulun Bolig for, at vi løbende har en stor køberskare klar til de boligejere, der er interesserede i at sælge deres bolig hurtigt, og måske endda inden boligen bliver sat officielt til salg. 

 

Hvis du er køber: 
Det er en rigtig god idé at blive skrevet op til Paulun Boligs køberkartotek. Her benytter vi vores indsigt i dine ønsker og drømme til at finde det helt rigtige hjem til dig. Ofte bliver boligen endda solgt, inden den for alvor er synlig på markedet. 

Bestil salgsvurdering her

Skuffesalg - Hos Paulun Bolig

Hos Paulun Bolig er det både muligt at sælge og købe skuffesager

Paulun skuffesalg som sælger 
Hos Paulun Bolig venter en bolig ikke på, at en køber dukker op. Vi arbejder aktivt og målrettet for at aktivere alle de muligheder, vi har.  
Paulun Bolig laver en del ekstra tiltag i perioden, hvor din bolig ligger i “skuffen” hos os. 

Vi tager selvfølgelig fat i vores store og aktivt søgende køberkartotek, og så kigger vi efter dem, der matcher din bolig.
Skulle dette mod forventning ikke give et salg, så ringer vi det resterende køberkartotek igennem og for sat fremvisninger op. Dette inden boligen overhovedet har et synligt ”Til salg”-skilt.

Paulun Bolig får fra starten taget en Premium fotopakke, så der ikke spildes værdifuld tid.
Vi ved, hvordan boligen præsenterer sig bedst på hjemmeside og sociale medier såsom Instagram og Facebook, og vi bidrager aktivt til gode fotos. 
Så snart fotopakken og evt. videoer er på plads, er vi ligeledes klar til at køre ud på sociale medier for at fange endnu flere købere. 

Det gælder om, at vi skal have det bredeste og stærkeste købergrundlag til din bolig. Dette er vigtigt, hvis prisen skal holdes, skal presses op eller bliver forsøgt presset ned.
Vi har dog sælgere, der ønsker diskretion omkring deres salg, og derfor bliver deres bolig holdt anonym, indtil vi har gennemgået, hvilke købere der er interessante for denne bolig.  

 

Skuffesalg som køber  
Det er vigtigt som køber at blive skrevet op i Pauluns køberkartotek. Dermed kommer du aktivt med i jagten på den rigtige bolig. 
Der er en del boliger, som aldrig når ud på markedet, fordi mæglerne laver en match med den gruppe af købere, der er skrevet op i deres kartotek.  

Kontakt os for at blive skrevet op eller udfyld her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om muligheder for salg her
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!