Om Paulun
Dialog og nærvær
går aldrig af mode

Om Paulun

Historien om Paulun startede d. 15. august 2019, da Paulun gik i luften som Københavns nyeste uafhængige mægler med seks butikker over hele København. Men rent faktisk startede historien helt tilbage i 1973 med ejendomsmægler Niels Hald.

Niels Hald startede sin første mæglerbutik i 1973 på Kastrupvej på Amager. Her handlede Niels med ejendomme hjemme fra privatboligen, imens hustruen Bente hjalp med at passe kontoret. Niels Hald tjente til dagen og vejen som entreprenør og brugte hver time af sin fritid på at handle med boliger og læse til ejendomsmægler på aftenskolen. I midten af 70´erne valgte Niels Hald at satse helhjertet på at formidle boliger og hjælpe danskerne med at finde et godt hjem.

I 1970 var der ikke mæglerbutikker, som vi kender dem i dag. Her foregik handlerne og dialogen med udgangspunkt i mæglerens privatbolig. Det var nærværende, personligt og med dialogen som det helt centrale udgangspunkt. Det er de samme grundværdier og tanker, der er fundamentet hos Paulun nu. Niels Hald var gennem de kommende årtier en driftig mand og var helt fra starten aktiv i Mæglerforeningen og medstifter af Amager Erhvervsråd. I en lang årrække var Niels ligeledes næstformand i Amager Erhvervsråd. Niels var også gennem 30 år lægdommer i Københavns Boligret, samt en kortere periode i Tårnby boligret, indtil han faldt for aldersgrænsen.

I slutningen af 1980´erne begyndte en ny tendens på ejendomsmarkedet. Ejendomsmæglere begyndte at åbne mæglerbutikker, og enkelte begyndte at gå sammen i kædesamarbejde.

I begyndelsen af 1990´erne kom sønnen Torben med i virksomheden og sammen med Niels indgik familien et kædesamarbejde med en af de kæder, der opstod et år forinden.

Gennem de efterfølgende tre årtier byggede familien, der stadigvæk bestod af hustruen Bente, Niels Hald og sønnen Torben sammen med trofaste og loyale medarbejdere, flere mæglerbutikker op i og uden for København. Butikkerne oplevede gennem de tre årtier stor succes, beskæftigede på sit højeste mere end 100 ansatte og stod i 2015 samlet set for mere end 1500 handler årligt i Københavnsområdet.

I 2019 trådte familien ud fra det kædesamarbejde, som havde varet små tre årtier og skar antallet af butikker ned for at finde tilbage til kernen og være uafhængig mægler med den fleksibilitet og det nærvær, der er behov for på et boligmarked, hvor det ofte kan gå hurtigt og mangle dybden i relationerne med kunderne og medarbejderne.

Paulun er stadigvæk familieejet og går med etableringen af det helt nye Paulun-koncept tilbage til sine rødder med få butikker, et tættere samarbejde med kunderne, medarbejdere - der brænder for den tætte relation med kunderne, og en organisation, der er uafhængig af kædeaftaler, samarbejdspartnere og fri til at vælge den bedste og rigtige løsning HVER gang.

Det er Paulun. Og det er rent faktisk også i ovenstående, at du finder forståelsen og trygheden i, at vi vil varetage DIN bolighandel på den bedst mulige måde. Vi har gjort os vores erfaringer på godt og ondt på boligmarkedet og kan hjælpe dig med at navigere rundt i det bedst muligt. Vi tror på en tæt dialog. Vi tror på at være tilstede, og så tror vi på, at vi sammen bedst kan sælge din bolig.

Tæt kontakt og dialog HELE vejen

Vi vægter højt igennem hele forløbet, at du som sælger føler, at du har et overblik og indflydelse i forløbet af dit boligsalg.

Vi sørger derfor for at indkalde dig til løbende statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første indkaldelse vil ske efter cirka fem uger, hvor vi vil tale om det hidtidige forløb, interessen for din bolig samt sikre os, at vi har et godt samarbejde, og der er den rette aktivitet i dit boligsalg.

Til de løbende statusmøder har vi i samarbejde mulighed for at evaluere det hidtidige forløb og snakke om, hvis der skulle være behov for ændringer i markedsføringsplanen eller til prisstrategien.

Statusmøderne vil altså fungere som en slags evaluering af processen og vil afsluttes med en opsummering og en snak om fremtidige skridt i salget af din bolig. På denne måde vil vi hele tiden være opmærksomme på historikken i området, aktiviteten på din bolig, og hvilke knapper vi eventuelt skal skrue på sammen.

Kort sagt: Vi tror ikke på, at smarte ord og gyldne løfter sælger din bolig. Vi tror på, at det er den tætte kontakt mellem dig og os, samt en ærlig, løsningsorienteret dialog, hvor vi sammen har et mål, der gør det.

Kontakt os Se vores boliger

Bestil en salgsvurdering

Lad os give dig en grundig vurdering af din bolig. Samtidig kan vi tage en snak sammen omkring, hvordan et optimalt samarbejde ville passe dig.

Vi kender lokalområdet, og hvilke fordele det giver for din bolig. Det er vigtigt for os du er med hele vejen, uanset om du har god tid, eller allerede har en ny bolig.

Bestil vurdering

Indtast adressen på boligen, der skal vurderes, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!