Update på boligmarkedet!

- Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig kan vi se, at markedet bevæger sig nedad i takt med at renten stiger.

Vores erfaringer i et marked, der er på vej ned, har vist at man bør reagere rettidigt, og som regel grundigt overveje evt. bud man får på ens bolig, hvis den er til salg.

Der er i øjeblikket flere boliger til salg, end der er købere på markedet.

Det er derfor vigtigt at have gode værktøjer, som vi kan ramme køberne i markedet med og benytte, hvis vi hos Paulun Bolig ikke allerede har en interesseret køber skrevet op i vores køberkartotek.

I øjeblikket skal vi som ejendomsmæglere holde fast på køberne, derfor gør vi hos Paulun Bolig alt for at finde en bolig til de købere vi kommer i kontakt med.

Vi prioriterer en løbende kontakt til køberne, også for at sikre, at de er klar til at købe, når vi finder den rigtige bolig til dem.

Køberne bør være godkendte af deres pengeinstitut inden for den sidste måned, ellers er der risiko for, at den godkendelse de har, vil blive reguleret ned. 

Der er dog lyspunkter i det her marked. 

Vi er stadig på et relativt højt niveau med boligpriserne, og der kan i mange tilfælde opnås gode kursgevinster, på den eksisterende finansiering, hvis man har et obligationslån med lav rente.

Vi oplever flere sælgere, der har tjent godt på indfrielse af deres nuværende lån, selv om de har givet et prisnedslag på udbudsprisen på boligen.

Hvis du gerne vil høre meget mere om markedet – så se videoen her, og hør vores ejendomsmægler Nicolai Glad fortælle om, hvordan vi hos Paulun Bolig ser markedet.

Hvis du vil blive klogere på din egen boligs værdi, så ring til os – vi kommer gerne forbi!

Husk på, Paulun Bolig er sat i verden for at skaffe dig de bedst mulige vilkår ved salg af din bolig.

Vi har været i dette markedet mange gange gennem vores historie over fire årtier, og vi ved, hvad der skal til – tålmodighed, en stærk dialog, løbende orientering, ærlig rådgivning, og så skal man slå til, når den rigtige køber er der.

Ræk ud til os. Vi hjælper dig gerne i mål med din bolighandel.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!