Torben Hald

Paulun Bolig støtter lokalt - altid

- Af Redaktionen

Derfor fortsætter mæglervirksomheden – naturligvis – med at støtte op lokalt.

Torben Hald fortæller her om en del af de aktiviteter, som Paulun Bolig og familien Hald bakker op omkring.

- Vi har kun stærke lokalsamfund og aktiviteter, hvis virksomhederne, der er tilstede i samme, støtter op omkring disse. Det har altid været og vil altid være vores filosofi. Jeg tror på, at når vi gennem mere end et årti har støttet B1908 og Sundby Boldklub, så viser det borgerne på Amager, at vi tror på det lokale fællesskab. Det samme er gældende og forklaringen på, at vi også er gået med som sponsor hos B93 på Østerbro. En vigtig del af støtten går også til at sikre, at unge mennesker har et sted, hvor de kan udfolde sig fysisk og være sammen, fortæller Torben Hald, stifter og direktør hos Paulun Bolig og fortsætter.

-Vi har i 2020 også taget initiativ til at støtte De danske hospitalsklovne. Et formål, der om noget bringer glæde hos store og vigtigst de små. I en travl dagligdag er det, som vi som ejendomsmæglervirksomhed kan give tilbage, en stolthed, som jeg også kan mærke hos mine medarbejdere, afslutter Torben Hald.

Paulun Bolig støtter også uddelingen af idrætspriser på Amager sammen med Amager Bladet. Du kan finde din lokale Paulun Bolig-butik på Amager, Bryggen, City, Frederiksberg og Østerbro.

 

 

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!