Indehaver, Torben Hald

Paulun Bolig rådgiver flere og flere købere om boligkøbet

- Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig oplever man flere boligkøbere, der henvender sig til den uafhængige ejendomsmæglerkæde for at få hjælp til boligkøbet. 
 
For imens det handler for ejendomsmæglerne i en bolighandel om at handle på vegne af sælgeren af en bolig, så er køberådgiverens opgave at hjælpe køberen i processen. 

Netop gennem virket som uafhængig ejendomsmæglerkæde føler flere af de købere, der henvender sig til Paulun Bolig, at de er de rette til at hjælpe dem i en bolighandel. 

Når man køber en bolig, er det en omfattende proces, hvor der undervejs skal træffes mange beslutninger.  

Det er de færreste boligkøbere, der på forhånd kender til alle de begreber, faldgrupper og processer, de vil støde på i et boligkøb. Sælgeren har en sikker sparringspartner i form af ejendomsmæglerenmens man som køber som udgangspunkt står alene og derfor måske har brug for en juridisk rådgiver, som køberrådgiveren er, på den del af handlen. 

For indehaver og stifter af Paulun Bolig, Torben Hald, er det en god investering af de købere at sikre sig mod faldgrupper og modtage kompetent sparring gennem en køberådgiver fra Paulun Bolig. 

- Jeg tror, der er to vigtige grunde til, at vi hos Paulun Bolig over hele København oplever en stigende interesse for at samarbejde med os gennem en bolighandelDen første er, at vi som uafhængig ejendomsmæglerkæde netop står frit til at rådgive og hjælpe kundenVi har ikke en fast bankforbindelse eller andre samarbejdsforhold, vi skal tage hensyn til. Dernæst har vi altid markeret os gennem gode råd og det, at vi står til rådighed for boligejere, hvis de har spørgsmål. Det har givet os det afsæt, hvor vi nu oplever, at mange købere henvender sig til os, så vi kan hjælpe dem trygt gennem deres boligkøb. Vi oplever ofte, at vi finder noget, som køberen ikke selv har tænkt på eller tillagt værdi. 

Hos Paulun Bolig får du i din aftale om køberrådgivning en erfaren købermægler/rådgiver (certificeret af Dansk Ejendomsmæglerforening) som er i tæt sparring med Paulun Boligs mæglerfaglige chef. Netop det samarbejde er din garanti for kvalitet og blik for alle hjørner af din bolighandel, så du får den bedste rådgivning og de bedste vilkår for dit boligkøb

Som køberrådgiver vil vi bl.a. kunne hjælpe dig med følgende:

  • Forhandling med sælger og deres ejendomsmægler 
  • Gennemgang af købsaftale og alle handlens øvrige dokumenter 
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse til ejendomsmægler 
  • Alt det juriske arbejde i forbindelse med handlen
  • Sparring om værdistigning ved forbedringer 
  • Forståelse af de forskellige faser i din bolighandel 

Hos Paulun Bolig er vi naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og er forsikret korrekt. 

Hvis du ønsker at høre mere om Paulun Boligs køberrådgivning, kan du kontakte Torben Hald på telefon: 40 59 14 06

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!