Paulun Bolig City ser frem til et spændende 2022

- Af Redaktionen

I hjertet af Store Kongensgade har Paulun Bolig City til huse. Alt imens bilerne snegler sig gennem gaden, og håndværkerne larmer, er der inde bag den hvide hoveddør til Paulun Bolig City godt gang i forretningen. 

Mikkel Heinemann gør som indehaver af Paulun Bolig City status på et 2021, der bød på mange fine salg og en øget synlighed, som har forrentet sig ind i det nye år. 

- Vi var dygtige i 2021 og solgte nogle fine boliger herinde i Paulun City. Det glæder mig også, at jeg har bemærket, at flere og flere kunder roser vores synlighed og positionering. Det er vigtigt for os, når vi netop har et spændende brand, og vi gør tingene på en anderledes måde, da vi er uafhængige. Det glæder mig, at det engagement, hele holdet herinde viser, bemærkes, fortæller Mikkel Heinemann stolt. 

Alexander Malling, der også har Paulun Bolig City med Mikkel Heinemann, stemmer i omkring forretningens udvikling og det arbejde, der har gjort forretningen til en af de bedst sælgende blandt Paulun Boligs seks butikker. 

- Vi snakker meget om service i branchen, men hos Paulun Bolig tror vi på, at det kan mærkes, når man arbejder for at gøre en forskel for kunden. Vi er hele tiden opmærksomme på den rette aktivering af en bolig, vi har til salg, men også på den justering markedsføringsmæssigt, der hele tiden holder boligen aktiv på de forskellige platforme. Samtidig med at vi er fem mand herinde, der har bygget et godt netværk op og derfor oplever endnu flere henvendelser fra interesserede kunder, der ønsker at få en vurdering af deres boligs muligheder, hvis den skal sættes til salg, understreger Alexander Malling. 

Paulun Bolig City oplever også, at mange af de mennesker, der bor inde i byen, kun ønsker at bo her. En tilgang som Mikkel Heinemann kalder ”indre by kærligheden."

- Vi møder mange mennesker, der ser området i City som dér, hvor de hører hjemme, og derfor vil de fortsætte med at bo her. Alting er nærværende herinde, og derfor har de også bidt mærke i vores skilte og øget synlighed herinde. Vi ser ind i et 2022, hvor markedet ikke vil opleve en lige så høj stigning som i 2021, og hvor der stadigvæk vil være et lavt udbud af boliger. Det betyder også, at der stadigvæk er gode muligheder for at sælge sin bolig til en absolut god pris, afslutter ejendomsmægler og indehaver Mikkel Heinemann. 

Hvis du ønsker en vurdering eller uforpligtende snak om de muligheder, Paulun Bolig City ser for din bolig, så kontakt Mikkel Heinemann eller Alexander Malling for en uforpligtende kop kaffe. 

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!