Paulun Bolig City overtog opgave med 25 lejligheder fra anden mægler og gjorde det succesfuldt

- Af Redaktionen

Lars Svensen er en erfaren herre ud i det at begå sig på det københavnske boligmarked med mere end 20 års erfaring i udvikling af boliger og projekter.

For halvandet år siden stod projektet Avenue Huset i stampe hos en anden ejendomsmægler til trods for de resterende 25 lejligheders unikke placering i hjertet af København. Nærmere bestemt på Nørre Farimagsgade.

- Jeg kendte en ansat ved Paulun Bolig City, og da der var gået stilstand i salget af de fine lejligheder, skiftede jeg til Paulun Bolig - en beslutning, jeg ikke har fortrudt et sekund siden. Jeg mødte et hold hos Paulun, der var fantastisk til at kommunikere og informere. Det er de tilbagemeldinger, jeg har fået fra både købere, ved fremvisninger og i eftersalgsbehandlingen. Samtidig var Paulun Bolig City virkelig dygtig til at få interesserede boligkøbere ud til fremvisninger. Jeg oplevede et godt flow af fremvisninger, og den løbende dialog gjorde mig tryg som udvikler. Det endte også med, at Paulun solgte de 25 lejligheder. Når købere så efterfølgende udtrykker stor tilfredshed og tryghed ved den oplevelse, medarbejderne hos Paulun Bolig City gav dem, så bliver man kun mere tilfreds med det valg, man har taget, fortæller Lars Svensen.

Hos Paulun Bolig City er medindehaver Alexander Malling stolt over de fine ord og mener, at det er et udtryk for den særlige ånd, medarbejderne hos Paulun Bolig arbejder ud fra.

- Vi har haft et stærkt og super godt forløb med Avenue Huset og med Lars. Det har været en spændende opgave, som har krævet et godt netværk, gedigent mæglerarbejde og gode relationer. Samtidig har dialogen og lejlighedernes kvalitet været to nøgleelementer i det fine resultat, vi sammen har skabt, fortæller Alexander Malling fra Paulun Bolig City, der understøttes af kollegaen og partneren Mikkel Heinemann.

- Det gør os glade, at køberne efterfølgende føler, at vi har været dygtige, faglige og tryghedsskabende. Det er den ånd, vi hver dag møder ind for at skabe, og den dagsorden, som vi hos Paulun Bolig City ønsker at sætte, understreger Mikkel Heinemann, ejer Paulun Bolig City sammen med Alexander Malling og Torben Hald.

Avenue Huset består af 48 nyopførte københavnerlejligheder med alt, hvad det indebærer – blot med en nyere stil. Lejlighederne er indrettede med store gennemlyste rum, elevator til døren og moderne rummelige toilet- og badeværelser. Samtidig har man bevaret de smukke karakteristika, som tegner den klassiske københavnerlejlighed med dannebrog-vinduer, plankegulve og højt til loftet.

Flere af boligerne har altan, mens enkelte også har tagterrasse – tre har begge dele.

Lejlighederne minder derfor om New York-lejligheder, hvilket blot bekræfter, at boligerne er særdeles velegnede som storbyboliger.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!