Paulun Amager: Vores initiativer på de sociale medier gør en forskel for kunden

- Af Redaktionen

Emil Pedersen er daglig leder for Paulun Bolig på Amager, og den sympatiske mand der har arbejdet med salg af ejendomme på øen gennem de seneste små seks år.  

I denne artikel vil Emil Pedersen give en status på boligmarkedet på Amager med kundebrillerne på. 

 -Vi oplever en voksende interesse for Amager som helhed. Der er mange steder ved at ske et generationsskifte på boliger, der blev bygget eller renoveret 1970’erne, og det skaber et naturligt flow af boliger til salg, om end udbuddet er mindre, end vi drømmer om, fortæller Emil Pedersen, der har været ejendomsmægler på Amager i både gode og udfordrende tider. 

Lige nu oplever Paulun Bolig et voksende køberkartotek, hvor de interesserede købere, der er skrevet op, møder en aktiv mæglerkæde, som sørger for, interessen bliver mødt, informationerne løbende delt og mulighederne tydeliggjort. 

- Når man står i Paulun Bolig Amagers køberkartotek, er man ikke ”bare” skrevet op - man hører fra os. Vi ved, det handler om at vise mulighederne, og på den måde sker der en bevægelse. Samtidig oplever vi på sælgersiden, at Paulun Boligs aktiviteter på de sociale medier gør en kæmpe forskel. Mere end en tredjedel af alt salg, vurdering og positionering har afsæt i vores stærke tilstedeværelse på både Facebook, LinkedIn og Instagram. Vi har blandt andet en videomand ansat, der både i udtryk og form virkelig tydeliggør boligerne, fortæller Emil Pedersen. 

Hos Paulun Bolig Amager og kontoret på Sundbyvester Plads møder otte medarbejdere hver dag ind for at gøre en forskel for kunderne, og Emil Pedersen oplever et motiveret hold og et Amager i rivende udvikling. 

- Medarbejderne her på kontoret har udelukkende blik for kundens oplevelse. Vi møder mange forskellige typer af mennesker, da Amager på alle områder har en stor diversitet, uanset om det er boligformer, omgivelser eller sociale lag, og så har Amager en helt særlig ånd. Men et vigtigt parameter er, at Amager er forbundet som en samlet kerne. Selv om et sted som Dragør er et ”ydreområde” her på Amager, er der kun 13-14 minutter til, man står på Rådhuspladsen. Så Amager er en del af Købehavn og samtidig helt sin egen ø. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du overvejer at sælge din bolig på Amager, afslutter Emil Pedersen.  

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til rådgivning om din boligs muligheder, kan du kontakte Emil Pedersen og Paulun Bolig Amager på telefon 31534654. 

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!