Torben Hald

Nationalbanken forventer en stigning i boligpriserne

- Af Line Stryander

Det er nu, du skal stemple ind med dit boligsalg 

Boligmarkedet i København har over det sidste års tid været på et historisk højt niveau. Den nye prognose fra Nationalbanken er netop meldt ud, og det tegner godt for boligmarkedet i 2021. 

Nationalbanken forventer en stigning i boligpriserne på 9,7 procent. Det er en udmelding, der ifølge Torben Hald hos Paulun Bolig vil give flere boligejere blod på tanden i forhold til at sælge deres bolig i det indeværende år. 

- Vi har allerede nu fået den første henvendelse fra en boligejer, der er gået fra overvejende til nu at ville sælge sit hjem. Det er muligt at få et rigtig godt salg, da der stadigvæk er mange interesserede, som kigger på markedet, og samtidig er der ikke så meget til salg. Det giver muligheden for et rigtig godt salg, og hos Paulun Bolig står vi klar med gode råd og rådgivning til dem, der kan mærke mulighederne blive større nu, fortæller Torben Hald. 

Samtidig viser de nyeste data fra Boligsiden en stigning på 9,2 procent i forhold til samme tid sidste år. Det er en udvikling, der ifølge Torben Hald kan være med til at skubbe til markedet.

- De fleste boligejere, der overvejer, om de skal sælge deres bolig, holder et skarpt øje med mulighederne og tendenserne. Derfor tror jeg, at dagens udmelding vil skubbe til markedet, og flere vil vælge at sætte til salg nu her og månederne frem. Vi er klar til at forløse kundernes boligsalg. De skal bare række ud til os, afslutter Torben Hald. 

Har dagens udmelding fået dig til at overveje et salg af din bolig? Så kontakt os gerne for et uforpligtende besøg.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!