Modenhed og indsigt, der gjorde en forskel

- Af Redaktion

Nicolai Glad fra Paulun Bolig gav os en kompetent rådgivning, baseret på mange års erfaring. Vi havde måske nok hørt, at boligmarkedet var i bevægelse, men Nicolai´s input gav os indsigt i præcis, hvor stor bevægelse, der var tale om.

Vi havde fået vurderinger fra andre mæglere på vores hjem, men havde ikke helt oplevet, at nogen mægler, så det fulde potentiale i vores hus. Nicolai kom med en smittende tro på, at netop vores hus var noget helt unikt, som ikke “bare” kunne værdiansættes som normalt. At sælge et hus som vores kræve sans for timing, erfaring, netværk og mod.

Den indsigt og tiltro gjorde, at vi endte med at få en pris, der var tilfredsstillende nok til at, vi valgte at sælge.

Hele forløbet har været en god oplevelse, og vi er glade for at have mødt en ejendomsmægler, der ikke kun viste sig at have en klar forståelse af et boligmarked. Men også en ejendomsmægler, der kommunikerede tydeligt med os, og som holdt et højt informationsniveau.

I mødet med Nicolai Glad oplevede vi modenhed, erfaring og ro. Der var ikke noget “smart i en fart,” og det glædede os, at der her var en ejendomsmægler, som både troede på og forløste potentialet i vores hjem.

Paulun Bolig kom med gode råd og kompetent vejledning igennem hele salgsprocessen, blandet andet om vigtigheden af forskellige elementer ved salgsmodning. Alt sammen medvirkende til, at vores hjem gennem 12 år blev solgt på bare tre uger efter kun seks fremvisninger.

Sælger af Femte Juni Plads 5 2000 Frederiksberg

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!