Torben Hald, byder Issa velkommen

Jeg kommer til et rutineret hold, der kender håndværket

- Af Redaktionen

Paulun Bolig Amager bød i midten af juli velkommen til en ny ejendomsmægler på holdet. Issa Sultan har den seneste håndfuld år arbejdet med det storkøbenhavnske boligmarked for en kollega i branchen.

Det er en forventningsfuld og glad ny medarbejder, der har været igang de sidste 14 dage hos Paulun Bolig Amager.

- Jeg er glad for at komme med på holdet her hos Paulun Bolig. Det er en mæglervirksomhed, der gør tingene på en ny måde, og som sætter håndværket som ejendomsmægler højt. Det er samtidig et rutineret hold, jeg bliver en del af, og det gør også, at jeg kan lære en masse af mine kollegaer. Den del har også været en faktor i, at jeg takkede ja til stillingen, fortæller Issa Sultan fra sin nye arbejdsplads på Sundbyvester Plads.

Aftrykket, man som ejendomsmægler har mulighed for at sætte hos kunden, er også nøglen i arbejdet med at sælge et hjem for Issa Sultan. Det vidner feedbacken fra kunderne også på.

- Jeg sætter en ære i at bygge en stærk relation med kunderne. Det er vigtigt for mig, at kunderne ved, at jeg overholder en aftale, at jeg altid vender retur, og at jeg er klædt på til at varetage deres salg bedst muligt. Det er de skudsmål, jeg ofte får med fra kunderne, og de værdier arbejder jeg altid efter, afslutter Issa Sultan.

Paulun Bolig Amager beskæftiger 12 fastansatte medarbejdere og har tre afdelinger fordelt på Bryggen, Tårnby og Sundbyvester Plads.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!