Lejlighed på Øresundsvej, Amager

Et hjem skal ligne netop det, et hjem

- Af Redaktionen

Paulun Bolig er mere end din foretrukne uafhængige ejendomsmæglerkæde. 

Hos Paulun Bolig sætter man en stolthed i at rådgive og vejlede kunderne i boligmarkedets tendenser og trends. Her er man ikke bange for at byde ind med idéer eller gode råd til at sikre dig et godt forløb, når netop din bolig skal sættes til salg.

Et af de nyeste eksempler på dette er en lejlighed på Øresundsvej på Amager.

Her ønskede sælgereren at sætte boligen til salg uden møblement, men tog efter en uges fremvisninger imod anbefalingen fra Paulun Bolig Amager, om at vise boligen med møbler og inventar, således at den tog sig mere hjemmelig ud.

Torben Hald ejendomsmægler og indehaver hos Paulun Bolig fortæller her mere om det ræsonnement, der lå bag beslutningen.

-  Vi kan se, at der altid er flere fremvisninger i boliger, hvor der er møbler og det ligner, der ”bor” mennesker. Et kommende hjem for boligkøbere skal helst rumme den varme og ”levet liv,” således, at disse selv kan se sig selv udfolde sig i rammerne. Vi er også behjælpelig med at skaffe møbler mv. hvis en sælger er fraflyttet deres bolig. Vi kan se at boligerne holder værdien, og i flere tilfælde får vi en højere værdi på boligen, hvis den er indrettet rigtigt. (tror på og har også handlerne, der understøtter budskabet om optimering af både værdi og interesse gennem møbleret boliger), fortæller Torben Hald.

Har du en bolig der skal sælges eller ønsker du en vurdering af din bolig så kontakt Paulun Bolig. 

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!