Det rette match sikrer den rette pris

- Af Redaktionen

Nicolai Glad og Frederiksberg hører på alle måder sammen. Den erfarne ejendomsmægler har boet på Frederiksberg i mere end 25 år, og med børn, hustru, foreningsliv og sportsklubber er Nicolai Glads krydsflade både stor og vidt forgrenet over hele Frederiksberg. 

Netop den indsigt og det netværk er nøglen til nogle succesrige bolighandler i 2021 - herunder forfatteren Jussi Adler-Olsens Frederiksberg-villa til rekordpris. 

Et salg, som Jussi Adler-Olsen udtalte følgende om:

- Vi har haft et fantastisk forløb med Nicolai Glad og Paulun Bolig. Vores bolig blev solgt til en god pris til de helt rigtige mennesker. Vi oplevede en ejendomsmægler, der var vedholdende og stædig, og som sikrede os et godt salg på baggrund af netop de værdier. Undervejs i forløbet fik vi en god og løbende orientering om fremvisninger og interessen. Samtidig var Nicolai god til at holde gejsten oppe, og på den måde gav han også os en tro på sagen. Vi har solgt 16 huse, og Nicolai er en af de bedste ejendomsmæglere, vi har mødt i branchen.

Nicolai Glad er stolt over de fine ord fra den bedstsælgende forfatter og mener netop, at et godt match og tiltro er nøglen til en god bolighandel. 

- Vi har haft et 2021, hvor der har været få boliger til salg på Frederiksberg. Det stiller store krav til håndværket som ejendomsmægler, da vi skal være endnu tættere på kunderne, som ønsker at købe eller overvejer at købe. Hos Paulun Bolig Frederiksberg skal vi vide, hvad kunden ønsker og vil betale for en bolig. Det har vi været gode til i 2021 og er kommet i mål med flere store salg, der er effektueret, fordi vi fandt det rette match, fortæller Nicolai Glad. 

Nærværende og individuel tilgang

En bolig, der blev solgt med dette rette match, var en bolig, der skulle sælges af to børn, som havde overvejelser om salget af deres barndomshjem på Jyllandsvej. 

- Vi valgte Nicolai Glad og Paulun Bolig Frederiksberg, da Nicolai kender området indgående og selv bor her på Frederiksberg. I samme forbindelse udviste Nicolai Glad stor indsigt og indgående kendskab til boligmarkedet i almindelighed og på Frederiksberg i særdeleshed. Det betød meget for os, at man ikke bare siger det, men rent faktisk gør det. Boligen var vores barndomshjem og er arkitekttegnet, og vi ønskede ikke at sælge til købere, der ønskede nedrivning. Der er så meget byggeri, der ikke passer ind på smukke Frederiksberg, og det gjorde os meget glade, at køber ønskede at bevare huset og kun istandsætte indvendigt. Vi blev utrolig godt behandlet og godt informeret, og derfor kan vi på det varmeste anbefale Nicolai Glad og Paulun Bolig Frederiksberg. 

Netop disse to eksempler viser også, hvorfor Paulun Bolig Frederiksberg og Nicolai Glad har haft succes i 2021: De har haft et stort og vigtigt fokus på både køber og sælger. 

- Netværk er afgørende, og det har jeg brugt mere end to årtier på Frederiksberg for at skabe. Når man har en stor krydsflade, viser mulighederne sig ofte lige foran en. Men det kræver, at man er udadvendt, tålmodig og kan se muligheder. Det har gjort 2021 til et rigtig godt år, og jeg forventer også succes i 2022 med de samme værdier og værktøjer, vi har her hos Paulun Bolig Frederiksberg, afslutter Nicolai Glad.  

Paulun Bolig Frederiksberg beskæftiger fire medarbejdere, der arbejder med stort fokus på og indsigt i boligmarkedet på Frederiksberg. 

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!