Torben Hald, byder Frederik velkommen

Det er kundeoplevelsen, der giver mig noget

- Af Redaktionen

Frederik Brink Nielsen startede den 1. august i sit nye virke som salgs- og vurderingsmand hos Paulun Bolig Amager. Den barnefødte jyde kommer til ejendomsbranchen fra en beslægtet branche - nemlig forsikringsbranchen, hvor de sidste to år er gået med at hjælpe kunderne med de rigtige forsikringer.

- Jeg har lært meget i forsikringsbranchen i forhold til det element, der hedder ejerskifteforsikring mv. Nu får jeg muligheden for at tage den viden med mig tilbage til ejendomsbranchen, hvor jeg tilbragte nogle år inden som både trainee- og juniormægler, fortæller Frederik Brink Nielsen.

Hos Paulun Bolig Amager kommer Frederik Brink Nielsen ind i et velfungerende team og i en mæglerforretning, der har historiske rødder på Amager gennem Niels Hald, der stiftede virksomheden for fire årtier siden.

- Jeg kommer til en ejendomsmægler, der har kunden for øje. Det betyder meget for mig, at jeg kommer til at være med i en handel fra start til slut. Hele opfølgningen og vedligeholdelsen er nøglepunkter i kunderejsen i en bolighandel. Jeg glæder mig til at arbejde med alle de forskellige kunder, der vælger at sætte deres bolig til salg hos Paulun Bolig Amager, afslutter Frederik Brink Nielsen.

Paulun Bolig Amager beskæftiger 12 medarbejdere og har tre afdelinger fordelt på Bryggen, Tårnby og Sundbyvester Plads.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!