Paulun Bolig City overtog opgave med 25 lejligheder fra anden mægler og gjorde det succesfuldt

- 8. april 2022 - Af Redaktionen

Lars Svensen er en erfaren herre ud i det at begå sig på det københavnske boligmarked med mere end 20 års erfaring i udvikling af boliger og projekter.

For halvandet år siden stod projektet Avenue Huset i stampe hos en anden ejendomsmægler til trods for de resterende 25 lejligheders unikke placering i hjertet af København. Nærmere bestemt på Nørre Farimagsgade.

Læs mere

Torben Hald er tilbage, hvor det hele startede

- 4. marts 2022 - Af Redaktionen

Torben Hald tænker ofte over det, når han åbner døren til Paulun Bolig Amagers lokaler på Sundbyvester Plads 2. Hvordan arven om den gode ejendomsmægler fra Niels Hald og minderne som søn af hele Amagers ejendomsmægler ofte genbesøger Torben Hald.

Læs mere

Det rette match sikrer den rette pris

- 4. februar 2022 - Af Redaktionen

Nicolai Glad og Frederiksberg hører på alle måder sammen. Den erfarne ejendomsmægler har boet på Frederiksberg i mere end 25 år, og med børn, hustru, foreningsliv og sportsklubber er Nicolai Glads krydsflade både stor og vidt forgrenet over hele Frederiksberg. 
 
Netop den indsigt og det netværk er nøglen til nogle succesrige bolighandler i 2021 - herunder forfatteren Jussi Adler-Olsens Frederiksberg-villa til rekordpris.

Læs mere

Paulun Amager: Vores initiativer på de sociale medier gør en forskel for kunden

- 26. januar 2022 - Af Redaktionen

Emil Pedersen er daglig leder for Paulun Bolig på Amager, og den sympatiske mand har været ejendomsmægler på øen gennem de seneste små seks år.  
 
I denne artikel vil Emil Pedersen give en status på boligmarkedet på Amager med kundebrillerne på.

Læs mere

Paulun Bolig City ser frem til et spændende 2022

- 17. januar 2022 - Af Redaktionen

I hjertet af Store Kongesgade har Paulun Bolig City til huse. Alt imens bilerne snegler sig gennem gaden, og håndværkerne larmer, er der inde bag den hvide hoveddør til Paulun Bolig City godt gang i forretningen. 
 
Mikkel Heinemann og Alexander Malling gør som indehavere af Paulun Bolig City status på et 2021, der bød på mange fine salg og en øget synlighed, som har forrentet sig ind i det nye år.

Læs mere

Paulun Bolig støtter igen i år De Danske Hospitalsklovne

- 15. november 2021 - Af Redaktionen

De danske hospitalsklovnes kernekompetence er en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.
Det finder vi vigtigt, og støtter igen i år de danske hospitalsklove, for at gøre en forskel for dem, som har det svært. Vi tror på, at humor og glæde kan være med til at gøre en forskel når man er syg.

Læs mere

Et hjem uden møbler er ikke et hjem

Et hjem skal ligne netop det, et hjem

- 26. oktober 2021 - Af Redaktionen

Paulun Bolig er mere end din foretrukne uafhængige ejendomsmæglerkæde.
Hos Paulun Bolig sætter man en stolthed i at rådgive og vejlede kunderne i boligmarkedets tendenser og trends. Her er man ikke bange for at byde ind med idéer eller gode råd til at sikre dig et godt forløb, når netop din bolig skal sættes til salg.

Læs mere

Lejlighed på Øresundsvej, Amager

Et hjem skal ligne netop det, et hjem

- 21. oktober 2021 - Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig sætter man en stolthed i at rådgive og vejlede kunderne i boligmarkedets tendenser og trends. Her er man ikke bange for at byde ind med idéer eller gode råd til at sikre dig et godt forløb, når netop din bolig skal sættes til salg.

Et af de nyeste eksempler på dette er en lejlighed på Øresundsvej på Amager.

Her ønskede sælgereren at sætte boligen til salg uden møblement, men tog efter en uges fremvisninger imod anbefalingen fra Paulun Bolig Amager, om at vise boligen med møbler og inventar, således at den tog sig mere hjemmelig ud.

Læs mere

Indehaver, Torben Hald

Paulun Bolig rådgiver flere og flere købere om boligkøbet

- 14. oktober 2021 - Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig oplever man flere boligkøbere, der henvender sig til den uafhængige ejendomsmæglerkæde for at få hjælp til boligkøbet. 
 
For imens det handler for ejendomsmæglerne i en bolighandel om at handle på vegne af sælgeren af en bolig, så er køberådgiverens opgave at hjælpe køberen i processen.

Læs mere

Benyt en uddannet lokal ejendomsmægler

De nye ejendomsvurderinger

- 16. september 2021 - Af Redaktionen

Allerede i denne måned skulle første etape af de nye ejendomsvurderinger være på vej ud til boligejerne.
Det tyder dog på, at der vil gå længe, før de alle er udsendt.

Dette betyder også at flere danskere søger mod hjemmesider, der automatisk tilbyder at beregne en boligpris og deraf en eventuel ejendomsskat. Det er dog vigtigt at understrege, at beregningerne ikke tager hensyn til flere individuelle forhold i relation til både bolig, områdets forhold og værdistigningen i boligområdet i almindelighed.

Læs mere

Nye regler om brændeovne og pejseindsatser

- 14. september 2021 - Af Redaktionen

Er du boligejer eller boligkøbere, så er der pr. 1. august 2021kommet det krav, at der skal oplyses om brændeovnens eller pejseindsatsens alder ved tinglysning af skødet.
Samtidig er der også blevet indført et krav vedrørende brændeovne og pejseindsatser, der er produceret før den 1. januar 2003 skal nedlægges eller udskiftes og at der skal indsende dokumentation for produktionsåret for så vidt angår. brændeovne/pejseindsatser.

Læs mere

Torben Hald, byder Frederik velkommen

Det er kundeoplevelsen, der giver mig noget

- 16. august 2021 - Af Redaktionen

Frederik Brink Nielsen startede den 1. august i sit nye virke som salgs- og vurderingsmand hos Paulun Bolig Amager. Den barnefødte jyde kommer til ejendomsbranchen fra en beslægtet branche - nemlig forsikringsbranchen, hvor de sidste to år er gået med at hjælpe kunderne med de rigtige forsikringer.

Læs mere

Torben Hald, byder Issa velkommen

Jeg kommer til et rutineret hold, der kender håndværket

- 2. august 2021 - Af Redaktionen

Paulun Bolig Amager byder i dag velkommen til en ny ejendomsmægler på holdet. Issa Sultan har den seneste håndfuld år arbejdet med det storkøbenhavnske boligmarked for en kollega i branchen.

Læs mere

Niels Hald fylder 80 år

- 25. juni 2021 - Af Redaktionen

En af de helt store fylder 80 år på søndag. Det er ejendomsmægler og indehaver af Ejendomsmægler Niels Hald, der søndag runder otte årtier.

Læs mere

Vi følger hver dag boligmarkedet tæt i København

- 8. juni 2021 - Af Torben Hald

Der er sket helt forrygende prisstigninger, nogle lokale steder helt op til 15-20% indtil videre i år. 

Nationalbanken er kommet med flere udmeldinger om hvad man bør gøre for at hindre en ophedning af boligmarkedet. Udmeldinger lige fra større udbetaling, beskatning af overskud, og ændring af lånemuligheder.

Det kan vi mærke, at vi hos Paulun Bolig får en masse spørgsmål omkring fra både købere og sælgere.

Hos Paulun Bolig forventer vi ikke, at der kommer et større indgreb fra politisk side, men alene snakken om indgrebs muligheden får både købere og sælgere til at reflektere mere over markedet.

Derfor giver vi gerne nogle råd med på vejen om mulighederne i markedet:

Læs mere

Torben Hald

Nationalbanken forventer en stigning i boligpriserne

- 18. marts 2021 - Af Line Stryander

Det er nu, du skal stemple ind med dit boligsalg

Boligmarkedet i København har over det sidste års tid været på et historisk højt niveau. Den nye prognose fra Nationalbanken er netop meldt ud, og det tegner godt for boligmarkedet i 2021.

Læs mere

Line Stryander

Kommunikationspraktikant hos Paulun Bolig

- 9. marts 2021 - Af Line Stryander

Mit navn er Line Stryander, og jeg er i øjeblikket kommunikationspraktikant her hos Paulun. Til dagligt studerer jeg HA(Kom.) på CBS, også kendt som erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Som et led i uddannelsen skal vi som studerende i et tre måneders praktikforløb, hos en selvvalgt virksomhed.

Jeg kunne have søgt mange steder hen, så hvorfor lige Paulun Bolig?

Læs mere

Instagram, Paulunbolig

Paulun Bolig på Instagram

- 9. februar 2021 - Af Line Stryander

Paulun Bolig har i lang tid eksisteret på de sociale medier, hvor vores enkelte butikker har profiler, hvor de viser hverdagen som mægler og de boliger der er til salg i deres område.

Nu har vi oprettet en profil hvor vi ønsker at dele vores brand

Læs mere

10 gode råd

- 20. januar 2021 - Af Mark Tanggaard Swiatek

Mange stiller spørgsmål til hvad de selv kan gøre i forbindelse med et boligsalg. Som ejendomsmæglere ved vi meget om hvad der fungerer og ikke fungerer så godt ved et boligsalg. Det har vi forsøgt at samle i 10 gode råd, som du forhåbentlig kan få gavn af, når du skal sælge din bolig.

Læs mere

Thomas Nørgaard & Torben Hald

Paulun Bolig er ny samarbejdspartner hos B.93

- 15. januar 2021 - Af Claus Vandbord

Vi forstår, at det ikke kun er mursten, men også mennesker vi har med at gøre.

Paulun Bolig støtter op om lokale foreninger og idrætsliv. Derfor støtter vi op om B.93.

Læs mere

Torben Hald

Paulun Bolig støtter lokalt - altid

- 7. januar 2021 - Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig har vi gennem de sidste 40 års tilstedeværelse på boligmarkedet og i lokalområder over hele København altid haft en klar filosofi. Nemlig at vi tror på, at man skal støtte op lokalt.

Læs mere

Torben Hald

Gratis lokale året ud?

- 20. oktober 2020 - Af Torben Hald

Hos Paulun Bolig tror vi på, at vi som lokal mægler netop skal hjælpe lokalt.

Læs mere

Torben Hald

Det første år har været godt og har forstærket værdierne

- 7. oktober 2020 - Af Redaktionen

For et lille år siden så Paulun Bolig dagens lys. Københavns nye uafhængige mæglerkæde slog dørene op til seks butikker fordelt ud over Københavnsområdet.

Læs mere

Mikkel Maibom Nielsen & Torben Hald

For Mikkel er Østerbro hjem

- 21. august 2020 - Af Redaktionen

Mikkel Maibom Nielsen tager begrebet ”din lokale mægler” bogstavelig. For Mikkel er født, opvokset og har altid været bosat på Østerbro. 

Det er denne kvalitet sammenholdt med en høj faglighed som ejendomsmægler et stort netværk og et unikt kendskab til hver en krog og hjørne på Østerbro, der har skaffet den 27-årige ambitiøse mand stillingen som daglig leder af Paulun Boligs Østerbro afdeling beliggende på Dag Hammarskjölds Allé 37.

Læs mere
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!