Paulun Bolig støtter lokalt - altid

- 7. januar 2021

Hos Paulun Bolig har vi gennem de sidste 40 års tilstedeværelse på boligmarkedet og i lokalområder over hele København altid haft en klar filosofi. Nemlig at vi tror på, at man skal støtte op lokalt.

Læs mere

Paulun Bolig er ny samarbejdspartner hos B.93

- 2. december 2020

Vi forstår, at det ikke kun er mursten, men også mennesker vi har med at gøre.

Paulun Bolig støtter op om lokale foreninger og idrætsliv. Derfor støtter vi op om B.93.

Læs mere

Gratis lokale året ud?

- 20. oktober 2020

Hos Paulun Bolig tror vi på, at vi som lokal mægler netop skal hjælpe lokalt.

Læs mere

Det første år har været godt og har forstærket værdierne

- 7. oktober 2020

For et lille år siden så Paulun Bolig dagens lys. Københavns nye uafhængige mæglerkæde slog dørene op til seks butikker fordelt ud over Københavnsområdet.

Læs mere

For Mikkel er Østerbro hjem

- 21. august 2020

Mikkel Maibom Nielsen tager begrebet ”din lokale mægler” bogstavelig. For Mikkel er født, opvokset og har altid været bosat på Østerbro. 

Det er denne kvalitet sammenholdt med en høj faglighed som ejendomsmægler et stort netværk og et unikt kendskab til hver en krog og hjørne på Østerbro, der har skaffet den 27-årige ambitiøse mand stillingen som daglig leder af Paulun Boligs Østerbro afdeling beliggende på Dag Hammarskjölds Allé 37.

Læs mere

Markant profil gør comeback i mæglerbranchen

- 19. juni 2020

For nuværende og kommende boligsælgere over hele Amager er der kommet en ny medarbejder hos Paulun Bolig. En medarbejder, der er kendt for sit enorme og stærke netværk, som strækker sig ud over øen, hvor Jakob Flindt-Larsen er opvokset.

Den tidligere salgsdirektør hos Nybolig forlod ejendomsbranchen tilbage i 2004, men har altid haft en krog i branchen og var ikke i tvivl, da den rigtige mulighed for at vende tilbage bød sig.

Læs mere