Paulun Bolig rådgiver flere og flere købere om boligkøbet

- 14. oktober 2021 - Af Redaktionen

Hos Paulun Bolig oplever man flere boligkøbere, der henvender sig til den uafhængige ejendomsmæglerkæde for at få hjælp til boligkøbet. 
 
For imens det handler for ejendomsmæglerne i en bolighandel om at handle på vegne af sælgeren af en bolig, så er køberådgiverens opgave at hjælpe køberen i processen.

Læs mere

Når du ønsker en vurdering af din bolig eller kigge på boligens ejendomsvurdering, så er det en god idé altid at benytte en uddannet lokal ejendomsmægler

De nye ejendomsvurderinger

- 16. september 2021 - Af Redaktionen

Allerede i denne måned skulle første etape af de nye ejendomsvurderinger være på vej ud til boligejerne.
Det tyder dog på, at der vil gå længe, før de alle er udsendt.

Dette betyder også at flere danskere søger mod hjemmesider, der automatisk tilbyder at beregne en boligpris og deraf en eventuel ejendomsskat. Det er dog vigtigt at understrege, at beregningerne ikke tager hensyn til flere individuelle forhold i relation til både bolig, områdets forhold og værdistigningen i boligområdet i almindelighed.

Læs mere

Nye regler om brændeovne og pejseindsatser

- 14. september 2021 - Af Redaktionen

Er du boligejer eller boligkøbere, så er der pr. 1. august 2021kommet det krav, at der skal oplyses om brændeovnens eller pejseindsatsens alder ved tinglysning af skødet.
Samtidig er der også blevet indført et krav vedrørende brændeovne og pejseindsatser, der er produceret før den 1. januar 2003 skal nedlægges eller udskiftes og at der skal indsende dokumentation for produktionsåret for så vidt angår. brændeovne/pejseindsatser.

Læs mere

Det er kundeoplevelsen, der giver mig noget

- 16. august 2021 - Af Redaktionen

Frederik Brink Nielsen startede den 1. august i sit nye virke som salgs- og vurderingsmand hos Paulun Bolig Amager. Den barnefødte jyde kommer til ejendomsbranchen fra en beslægtet branche - nemlig forsikringsbranchen, hvor de sidste to år er gået med at hjælpe kunderne med de rigtige forsikringer.

Læs mere

Torben Hald, der er 2. generation hos Paulun Bolig byder Issa velkommen i familien

Jeg kommer til et rutineret hold, der kender håndværket

- 2. august 2021 - Af Redaktionen

Paulun Bolig Amager byder i dag velkommen til en ny ejendomsmægler på holdet. Issa Sultan har den seneste håndfuld år arbejdet med det storkøbenhavnske boligmarked for en kollega i branchen.

Læs mere

Niels Hald fylder 80 år

- 25. juni 2021 - Af Redaktionen

En af de helt store fylder 80 år på søndag. Det er ejendomsmægler og indehaver af Ejendomsmægler Niels Hald, der søndag runder otte årtier.

Læs mere

Vi følger hver dag boligmarkedet tæt i København

- 8. juni 2021 - Af Torben Hald

Der er sket helt forrygende prisstigninger, nogle lokale steder helt op til 15-20% indtil videre i år. 

Nationalbanken er kommet med flere udmeldinger om hvad man bør gøre for at hindre en ophedning af boligmarkedet. Udmeldinger lige fra større udbetaling, beskatning af overskud, og ændring af lånemuligheder.

Det kan vi mærke, at vi hos Paulun Bolig får en masse spørgsmål omkring fra både købere og sælgere.

Hos Paulun Bolig forventer vi ikke, at der kommer et større indgreb fra politisk side, men alene snakken om indgrebs muligheden får både købere og sælgere til at reflektere mere over markedet.

Derfor giver vi gerne nogle råd med på vejen om mulighederne i markedet:

Læs mere

Torben Hald

Nationalbanken forventer en stigning i boligpriserne

- 18. marts 2021 - Af Line Stryander

Det er nu, du skal stemple ind med dit boligsalg

Boligmarkedet i København har over det sidste års tid været på et historisk højt niveau. Den nye prognose fra Nationalbanken er netop meldt ud, og det tegner godt for boligmarkedet i 2021.

Læs mere

Line Stryander

Kommunikationspraktikant hos Paulun Bolig

- 9. marts 2021 - Af Line Stryander

Mit navn er Line Stryander, og jeg er i øjeblikket kommunikationspraktikant her hos Paulun. Til dagligt studerer jeg HA(Kom.) på CBS, også kendt som erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Som et led i uddannelsen skal vi som studerende i et tre måneders praktikforløb, hos en selvvalgt virksomhed.

Jeg kunne have søgt mange steder hen, så hvorfor lige Paulun Bolig?

Læs mere

Instagram, Paulunbolig

Paulun Bolig på Instagram

- 9. februar 2021 - Af Line Stryander

Paulun Bolig har i lang tid eksisteret på de sociale medier, hvor vores enkelte butikker har profiler, hvor de viser hverdagen som mægler og de boliger der er til salg i deres område.

Nu har vi oprettet en profil hvor vi ønsker at dele vores brand

Læs mere

10 gode råd

- 20. januar 2021 - Af Mark Tanggaard Swiatek

Mange stiller spørgsmål til hvad de selv kan gøre i forbindelse med et boligsalg. Som ejendomsmæglere ved vi meget om hvad der fungerer og ikke fungerer så godt ved et boligsalg. Det har vi forsøgt at samle i 10 gode råd, som du forhåbentlig kan få gavn af, når du skal sælge din bolig.

Læs mere

Thomas Nørgaard & Torben Hald

Paulun Bolig er ny samarbejdspartner hos B.93

- 15. januar 2021 - Af Claus Vandbord

Vi forstår, at det ikke kun er mursten, men også mennesker vi har med at gøre.

Paulun Bolig støtter op om lokale foreninger og idrætsliv. Derfor støtter vi op om B.93.

Læs mere

Torben Hald

Paulun Bolig støtter lokalt - altid

- 7. januar 2021 - Af Morten Pelch

Hos Paulun Bolig har vi gennem de sidste 40 års tilstedeværelse på boligmarkedet og i lokalområder over hele København altid haft en klar filosofi. Nemlig at vi tror på, at man skal støtte op lokalt.

Læs mere

Torben Hald

Gratis lokale året ud?

- 20. oktober 2020 - Af Torben Hald

Hos Paulun Bolig tror vi på, at vi som lokal mægler netop skal hjælpe lokalt.

Læs mere

Torben Hald

Det første år har været godt og har forstærket værdierne

- 7. oktober 2020 - Af Morten Pelch

For et lille år siden så Paulun Bolig dagens lys. Københavns nye uafhængige mæglerkæde slog dørene op til seks butikker fordelt ud over Københavnsområdet.

Læs mere

Mikkel Maibom Nielsen & Torben Hald

For Mikkel er Østerbro hjem

- 21. august 2020 - Af Morten Pelch

Mikkel Maibom Nielsen tager begrebet ”din lokale mægler” bogstavelig. For Mikkel er født, opvokset og har altid været bosat på Østerbro. 

Det er denne kvalitet sammenholdt med en høj faglighed som ejendomsmægler et stort netværk og et unikt kendskab til hver en krog og hjørne på Østerbro, der har skaffet den 27-årige ambitiøse mand stillingen som daglig leder af Paulun Boligs Østerbro afdeling beliggende på Dag Hammarskjölds Allé 37.

Læs mere