Markant profil gør comeback i mæglerbranchen

- 19. Juni 2020

For nuværende og kommende boligsælgere over hele Amager er der kommet en ny medarbejder hos Paulun Bolig. En medarbejder, der er kendt for sit enorme og stærke netværk, som strækker sig ud over øen, hvor Jakob Flindt-Larsen er opvokset.

Den tidligere salgsdirektør hos Nybolig forlod ejendomsbranchen tilbage i 2004, men har altid haft en krog i branchen og var ikke i tvivl, da den rigtige mulighed for at vende tilbage bød sig.

-Samtidig glæder jeg mig til at møde kunderne, gøre mig umage for dem og sætte dagsordenen på Amager sammen med alle mine gode kollegaer hos Paulun Bolig. Nogle mennesker sælger boliger, men jeg sælger hjem. Det er vigtigt for mig at understrege. Jeg arbejder utrætteligt for at sikre et godt salg. Samtidig tror jeg på, at alt det, Amager og de forskellige områder kan, vil give os et løft.

Sundby er nu omdrejningspunktet for Jakob Flindt-Larsens liv, men tilværelsen har også udfoldet sig i Kastrup og Dragør. Derfor er Amager også den helt rigtige scene at vende tilbage til for Jakob.

-Jeg kender mange mennesker her på Amager, og jeg tror på, at mit virke her på øen nok skal bringe en masse salg med sig. Det vigtigste er, at vi arbejdet hårdt, kommunikere med hinanden og skaber resultater til gavn for vores kunder. Jeg vender tilbage med en stor lyst til at bevise mig igen i denne verden og en tro på, at jeg kan gøre en forskel derude på vurderinger og fremvisninger.

Forstærkning til et i forvejen stærkt hold

For Torben Hald fra Paulun Bolig er ansættelsen af Jakob Flindt-Larsen en forstærkning til et i forvejen stærkt hold af medarbejdere i butikkerne på Sundbyvester Plads, Bryggen og i Tårnby.

-Jakob er en markant profil, der vil kunderne, og som higer efter at skabe resultater. Derfor tror jeg, at han er den helt rigtige mand at få på holdet hos Paulun Bolig. Vi tror på ordentlighed og på at sikre kunderne den bedste handel, og det, at Jakob har fået et afbræk væk fra mæglerbranchen, kan give et helt nyt niveau af service, tilstedeværelse og resultater for vores kunder.

Jakob Flindt-Larsen er allerede begyndt hos Paulun Bolig, og hvis du ønsker en uforpligtende salgsvurdering, kan du give os et kald på: 32591407

Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.