Kundeudtalelser
Din stemme er vigtig for os

Et fantastisk forløb med Paulun Bolig Frederiksberg

Kirkevænget 16, 2500 Valby

Vi har haft et fantastisk forløb med Nicolai Glad og Paulun Bolig. Vores bolig blev solgt til god pris til de helt rigtige mennesker. Vi oplevede en ejendomsmægler, der var vedholdende, stædig og sikrede os et godt salg ved netop de værdier. Undervejs i forløbet fik vi en god og løbende orientering omkring fremvisninger og interessen. Samtidig var Nicolai god til at holde gejsten oppe, og på den måde gav han også os en tro på sagen. Vi har solgt 16 huse og Nicolai er en af de bedste ejendomsmæglere, som vi har mødt i branchen. Det var med tillid som grundkernen i vores samarbejde, og vi er meget tilfredse med forløbet, og vi kan varm anbefale Nicolai og Paulun Bolig Frederiksberg.

Udbudt pris: 25.000.000

Modenhed og indsigt, der gjorde en forskel

Femte Juni Plads 5, 2000 Frederiksberg

Nicolai Glad fra Paulun Bolig gav os en kompetent rådgivning, baseret på mange års erfaring. Vi havde måske nok hørt, at boligmarkedet var i bevægelse, men Nicolais input gav os indsigt i præcis hvor stor bevægelse der var tale om. Vi havde fået vurderinger fra andre mæglere på vores hjem, men havde ikke helt oplevet, at nogen mægler så det fulde potentiale i vores hus. Nicolai kom med en smittende tro på, at netop vores hus var noget helt unikt, som ikke ”bare” kunne værdiansættes som normalt. At sælge et hus som vores kræver sans for timing, erfaring, netværk og mod. Den indsigt og tiltro gjorde, at vi endte med at få en pris, der var tilfredsstillende nok, til at vi valgte at sælge.

Udbudt pris: 32.000.000

Fagligt og kompetent indsigt i et hurtigt bevægende boligmarkedet

Egernvej 39, 2000 Frederiksberg

Vi har gennem hele vores forløb med Paulun Bolig Frederiksberg oplevet en kompetent og hyggelig dialog med både Nicolai og Mikkel. 
Paulun Bolig Frederiksberg udviste et højt fagligt indsigt i boligmarkedet, og en stor velvillighed til at diskutere hvordan man som sælgende part tolkede de politiske- og samfundsmæssige udlægninger.
Vi fik en løbende orientering om fremvisninger, og hvordan disse var gået. Derudover var der altid en fin og fyldestgørende dialog omkring interesserede købere.
Vi havde en meget relevant og kompetent snak omkring dogmer, og hvad der rører sig indenfor prissætning af fast ejendom. Vi vil til enhver tid kunne anbefale Paulun Bolig Frederiksberg og ikke mindst Nicolai Glad, der havde et godt baggrundskatalog af viden at dele ud af, og som udviste en fin fornemmelse omkring, hvilken type sælgere vi var.

Udbudt pris: 19.000.000

Paulun solgte min bolig på 20 dage

Ørnevej 52, 4. TV., 2400 København NV

Jeg valgte Paulun, fordi jeg havde fået nogle forskellige mæglere til at vurdere min lejlighed et par måneder tidligere, og dem, der kom fra Paulun, var de mest seriøse. Forløbet er gået ganske udmærket, der er ikke noget at klage over. Det gik meget hurtigt med at sælge boligen - mindre end 20 dage. Mægleren meldte tilbage, hver gang der havde været en fremvisning, og dialogen var også rigtig fin. Jeg var vældig godt tilfreds med den behandling, jeg fik, og hele måden, det hele er kørt på. Der var en seriøsitet omkring det, og de håndterede det hele meget professionelt.

Udbudt pris: 3.095.000

Paulun var gode til at forventningsafstemme

Bardenflethsgade 5, 3. TH., 2300 København S

Forløbet har været superfint. Mægleren Christian var rigtig god til at melde tilbage efter fremvisninger, og han var bare generelt rigtig god til sit arbejde. Han var tillidsfuld og lyttede til, hvad vi sagde, og forstod, hvad vi lagde vægt på i forhold til lejligheden. Han ringede altid med en tilbagemelding på, hvordan det var gået til fremvisningerne. Han bemærkede også detaljer, vi havde lavet om i lejligheden, som han roste os for, så det var rart. Boligen blev solgt på fire måneder, fordi markedet faldt lige der, så det var fint nok det taget i betragtning. Dialogerne har været rigtig gode, og forventningsafstemningen var perfekt lige fra begyndelsen af.

Udbudt pris: 5.995.000

Paulun var pålidelige, humørfyldte og hurtige

Strandgade 79, ST. 1., 1403 København K.

Jeg valgte Paulun, fordi min nabo var meget tilfreds med dem. Forløbet er simpelthen gået super godt, og jeg er meget tilfreds med, at jeg kun havde én mægler igennem det hele. Det var vigtigt for mig. Mægleren holdt vores aftaler, var realistisk og ivrig efter at gøre sit arbejde godt. Da jeg en fredag eftermiddag ringede og spurgte, om han kunne komme og vurdere lejligheden, stod han der en halv time senere. Så hurtigreagerende, og så fulgte han op på tingene og var meget optimistisk. Boligen blev solgt på lidt under to måneder, og han var bare god at tale med hele vejen igennem, ligesom at han var god til at vende tilbage efter en fremvisning. Han havde godt humør og var pålidelig.

Udbudt pris: 6.195.000

Vi er meget tilfredse med Paulun

Dronningborgvej 39, 2770 Kastrup

Forløbet er gået rigtig fint. Boligen blev solgt efter en lille måned, så det var også godt. Mægleren var også god til at vende tilbage, og dialogen var fin, så der er ikke noget at klage over. Det kørte, som det skulle, så vi kan ikke være andet end tilfredse.

Udbudt pris: 3.200.000

Paulun var fornuftige og ordentlige

Platanvej 6, 3. 2., 1810 Frederiksberg C

Jeg havde to forskellige mæglere ude og vurdere boligen, og min hustru og jeg blev enige om, at Paulun var den, der var den bedste sælger. Det er gået udmærket. Boligen var solgt efter et par måneder, dialogen var god, og vi havde en klar aftale om kommunikationen i forhold til fremvisningerne, som de efterlevede til det fuldeste. Menneskerne i butikken var søde og rare, og når jeg kom ind og spurgte efter Nikolaj, og han ikke var der, så ringede de efter ham, og så stod han der. Det fungerede fornuftigt, pænt og ordentligt.

Udbudt pris: 4.395.000

Vi havde en god løbende dialog med Paulun

Helmer Søgårds alle 7, 2.tv, 2770 Kastrup

Vi valgte Paulun, fordi de var den mægler, jeg havde bedst kemi med ud af de forskellige mæglere, jeg havde ude og vurdere boligen. Forløbet er gået godt, og boligen blev solgt på tre måneder. Mægleren vendte tilbage, som de skulle, og dialogen var også fin.

Udbudt pris: 1.995.000

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!