Hvem er din boligs målgruppe?

- Af Torben Hald

Hos Paulun Bolig kan vi hjælpe dig med at tydeliggøre den målgruppe, der kan have en særlig interesse i netop din bolig.

Når denne er på plads, så kan vi hjælpe dig med at få den tydelighed frem i dit hjem.

Når en boligs målgruppe skal etableres, så handler det ikke kun om boligen. Det er også vigtigt, at man tænker ind, hvor boligmarkedet er på det givne tidspunkt, hvilke lånemuligheder der vækster, samt områdets muligheder i forening med kulturliv, skoler, caféer, offentlige transportforhold med videre.

Der findes flere forskellige typer af målgrupper.

Her kommer to:

Børnefamilier med behov for plads skal kunne se mulighederne i værelserne. Det er vigtigt for disse hvilke pasningsmuligheder der findes i området, skolernes kvalitet, indkøbsmulighederne tæt på, legepladser eller parker i nærheden o.s.v.

Det unge par skal kunne se muligheden for det første hjem og ungdommens ”ego”-bolig. Her er det vigtigt, at der er hurtig tilgang til kulturtilbud, restaurationer samt shoppingmuligheder. 

Det handler om at udnytte ejendomsmæglerens indsigt i markedet til din fordel, således at målgruppen netop kan se dem selv og deres liv udfolde sig i boligen.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!