Drosselvej 76, 1.
2000 Frederiksberg
SOLGT

Drosselvej 76, 1.
2000 Frederiksberg

Villalejlighed , 180m2

Flot villalejlighed på over 300 etage-m2 og egen have.

Del bolig
Følg bolig

I Frederiksbergs Fuglebakkekvarter har I nu muligheden for at flytte ind i denne flotte villalejlighed, der er fyldt med herskabelige detaljer, som bliver akkompagneret smukt af moderne løsninger. I den smukke lejlighed på første sal får I 180 m2, der rummer to sammenhængende stuer, tre værelser, to badeværelser og et køkken. Med til lejligheden hører en mulighedsrig anden sal og jeres egen haveandel.

OMRÅDE
I bosætter jer i et roligt og hyggeligt kvarter, hvor alt er en kort gåtur væk. Få hundrede meter fra boligen kan I stige på S-toget eller bussen ved Fuglebakken Station, mens der er lidt længere til Nuuks Plads, hvorfra I kan tage metroen. Børnefamilien vil sætte pris på, at skole, dagtilbud og indkøb er indenfor gåafstand af boligen, mens I kan cykle til Indre By på et kvarter. Sidst, men ikke mindst, har I nærliggende caféer, restauranter og barer, hvor I kan bruge en aften med vennerne.

EJENDOM
Lejligheden er i en charmerende og prægtig ejendom fra 1904, som har en flot hvid facade og et flot vartegn i form af et spir. Med til ejendommen hører en garage, der er blevet ombygget til et kontor samt jeres egen parkeringsplads med en lader til en elbil.
Facaden er blevet totalrenoveret i 2018 og villaen er blevet totalrenoveret i 2021 med ny el samt nye vinduer.

LEJLIGHED
Indenfor får I en højloftet lejlighed i fremragende stand, hvis planløsning passer perfekt til familien. Hele lejligheden er præget af smukke detaljer som rosetter, stuk samt gulvene, der er i et skønt sildebensmønster. Familien kommer til at samles i de to stuer, som er forbundet via dobbeltdøre, og hvor lyset kommer ind ad store dannebrogsvinduer fra henholdsvis øst og vest. I får desuden et charmerende, men samtidig moderne, køkken med en køkkenø, der har integrerede siddepladser.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: freeriksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer FB-NG284
Byggeår 1904
Energimærke E
Rum 6
Boligareal 180 m 2
Grundareal 827 m 2
Bebyggetareal 180 m 2