Blytsvej 3
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 30.000.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 9.462

Blytsvej 3
2000 Frederiksberg

Villa, 2 fam. , 246m2

Charmerende villa midt på Frederiksberg - 365 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om masser af plads på en attraktiv beliggenhed midt på Frederiksberg? Så skal I tage et kig på denne gennemrenoverede villa fra 1901, der oprindeligt er opført som et tofamilieshus. Hjemmet præsenterer sig utroligt flot med den hvide facade og det sortglaserede tegltag, hvilket ligeledes gør sig gældende indenfor, hvor boligen bærer præg af flot istandsættelse og høj løbende vedligeholdelsestandard.

Boligen byder på hele 246 m2 bolig samt 119 m2 flot kælder med et væld af anvendelsesmuligheder. Den fine planløsning rummer et køkken, to stuer, fem værelser og to badeværelser, og så kan I se frem til en herlig og vedligeholdelsesvenlig, solrig have.

Et af de første rum I møder, er designerkøkkenet af Jacob Jensen og LIFA design, der er opført med en køkken-ø, og er nydeligt varieret med hvide og sorte højglans elementer. I er tæt forbundet med de to stuer, hvor et smukt sildebensparket gør sin indtræden, der sammen med kantstukken tilfører hjemmet en betagende stemning. Fra stuen, nær køkkenet er der udgang til den overdækkede veranda, genopført i husets oprindelige stil.

Videre finder I et af villaens fem værelser, og stueplan fuldendes af et stort badeværelse med stilrene, mørke klinker på gulvet.

Sildebensparketten er også at finde på førstesalen, hvor der åbenbarer sig yderligere fire værelser, og det oplagte soveværelse har eget walk-in og udgang til balkon. Her er I tæt forbundet med et fortrinligt badeværelse fra 2022, der prydes af et ovenlysvindue med fritliggende bjælke.

Glæd jer til at opleve den fine, vedligeholdelsesnemme have, som er forsynet med flere kirsebærtræer og er løbende etableret med flere store buske og træer, så uderummet på sigt vil blive fuldkommen ugeneret.

I bosætter jer tæt på Frederiksbergs byliv med skoler, daginstitutioner og indkøb. Og så har I blot en hyggelig gåtur ned ad Kronprinsensvej for at komme til Frederiksberg have.

Bør absolut opleves!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38412200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg.

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Blytsvej 3, 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG271
Byggeår 1901 / 2011
Energimærke C
Rum 7
Boligareal 246 m 2
Grundareal 779 m 2
Kælderareal 119 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 1.500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 147.549 / 124.505

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!