Snødevej 39
5953 Tranekær
Kontantpris
kr. 839.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 800

Snødevej 39
5953 Tranekær

Villa, 1 fam. , 103m2

Idyllisk bindingsværk med naturskøn udsigt - Kan bruges som sommerhus!

Del bolig
Følg bolig

I det naturskønne Snøde, otte kilometer nord for Tranekær, udbydes det hyggeligste bindingsværkshus fra 1800-tallet. Den rene idyl, der er som taget ud af en Morten Korch-film, oser af charme nede bag sin vold langs landevejen, og fra den skønne, lukkede gårdhave kan du betragte rådyr, fasaner og den smukkeste solnedgang udover det flotte, vidtstrakte landskab.

Ejendommen er blevet renoveret løbende gennem de seneste 15 år, og af disse er særligt det nydelige, sortglaserede tegltag værd at bemærke. Huset har ligeledes fået nyere bondehusvinduer, og så opvarmes det af en luft-til-luft-varmepumpe og en stemningsgivende brændeovn.

I samme omfang er også mange af de originale detaljer bevaret, og huset, der er vind og skæv, emmer således til stadighed af sjæl - man mærker derfor også hurtigt følelsen af ro, når man står i køkkenet eller stuen og kigger udover de grønklædte arealer. Planløsningen indeholder ydermere et bryggers med brus, et toilet og to værelser, og så leder en trappe op til en stue og et værelse på førstesalen, hvor loftet er ført til kip, så der er kig til de fritlagte bjælker.

Haven en en solrig, lille oase, og det er særligt herfra, at I får den fulde fornøjelse af de naturskønne omgivelser med høje trækroner, blomstrende buske og omkransende marker. En fliseterrasse er placeret i et af hjørnerne, og naturgrunden byder også på samling rundt om bålstedet for enden af plænen.

Her er er der med andre ord plads til fordybelse, og er du til vand er du tilmed også tæt på havets bølger og de lækreste badestrande. Det samme gør sig gældende for skole, fitness, indkøbsmuligheder og bowling.

Huset er desuden oplagt til flexbolig, da der ingen bopælspligt er, ligesom den gør sig velegnet til ferieboligudlejning.

Velkommen til!


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 35381450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/PaulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer OE-ME014
Byggeår 1800
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 103 m 2
Grundareal 926 m 2
Bebyggetareal 74 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 45.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 3.350 / 2.960

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.