Lille Snødevej 17, Snøde
5953 Tranekær
Kontantpris
kr. 1.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 870

Lille Snødevej 17, Snøde
5953 Tranekær

Villa, 1 fam. , 135m2

Flot villa ved Tranekær - Kan bruges som sommerhus!

Del bolig
Følg bolig

Charme og gennemtænkte detaljer går hånd i hånd i denne villa i Lille Snøde ved Tranekær på Langeland. Ejendommen er bygget af en murermester på kampesten i 1866, og den er sidenhen blevet renoveret med blik for den originale æstetik - så I i dag kan slå dørene op til de perfekte rammer med græssende køer og store marklandskaber i horisonten.

Alt er udnyttet til fulde, og I kan således se frem til et hjem fyldt med fine finesser, der strækker sig lige fra kiplofter, til markante, sprossede vinduer og en kælder med granitgulv. I kan tillige glæde jer over et nyt tag fra 2019, en udestue fra 2018 med italienske fliser og brændeovn samt nyere døre og vinduer.

Boligarealet strækker sig over 135 kvadratmeter og byder foruden den førnævnte udestue på en anseelig stue og et rummeligt køkken med plads til en spisekrog og gastronomiske udfoldelser. Dertil får I også et nydeligt badeværelse med en bruseniche i glasbyggesten samt et mindre bryggers og to gode værelser. Et ekstra toilet er placeret på husets førstesal, hvor også de to resterende værelser gør sig til med fritlagte bjælker.

Grønne nuancer dominerer haven, hvor der vokser frodige træer og buske. Det fremragende udeareal er let at holde og giver jer flere opholdssteder, så I kan følge solen i løbet af dagen. Til matriklen hører desuden et værksted.

Den behagelige atmosfære understreges endvidere af den fantastiske beliggenhed, der i dén grad en en fryd for alle sanser. Længere henne ad vejen finder I en idyllisk sø, og der er ikke mere end en cykeltur til flere lækre badestrande. Samme transportmiddel bringer jer ligeledes nemt til Nordskolen, daginstitution, sportshal, fitnesscenter, bowlinghal og Dagli?brugsen.

Ejendommen er uden bopælspligt, ligesom den er velegnet til udlejning med en stor indtjening fra turister. Velkommen til!

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os for en fremvisning!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer OE-ME013
Byggeår 1866
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 135 m 2
Grundareal 1.608 m 2
Kælderareal 13 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 55.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 4.327 / 3.829

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.