Udmarken 1
2860 Søborg
Kontantpris
kr. 4.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.199

Udmarken 1
2860 Søborg

Villa, 1 fam. , 164m2

Lys og rummelig villa til den pladskrævende familie

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I overtage denne charmerende ældre villa, som placerer sig på en blind vej i et børnevenligt område. Her kan familien folde sig ud i tre lyse værelser, køkken-alrum og stue, ligesom ude livet kan nydes i masser af solskin i den dejlige have.


I bosætter jer i et behageligt nabolag, hvor I får kort afstand til alt det, I skal bruge i jeres hverdag. Bus- og S-togforbindelser, indkøb, skoler og daginstitutioner ligger i gåafstand, mens cyklen kan klare ruten til fritidsaktiviteter eller friske ture i det fri ved eksempelvis Bagsværd Sø.
Desuden kan pendleren se frem til en god infrastruktur. Endelig er Gladsaxe kommune kendt for at være en børne- og ældre venlig kommune.

På matriklens hjørnegrund strækker en stor del af haven sig mod syd og vest. Således er sol forholdene optimale, uanset om I nyder ude livet på altanen, terrasserne eller plænen. I haven med blomme-og æbletræ er der plads til f.eks. trampolin, legeredskaber og drivhus. Grunden rummer endvidere en
stor muret garage. Inden døre får familielivet fremragende rammer i køkken-alrummet, Der er gode arbejdsforhold i Svane-køkkenet med ovn og kombiovn samt en bred induktionskogezone integreret i en flot, sort stenbordplade.

Franske døre åbner op for stuen, hvor dagslyset gavmildt strømmer ind. Etagen fuldendes af et badeværelse med hvide fliser og bruseniche, et bryggers samt et disponibelt rum. På første salen venter tre værelser, et gæstetoilet og et disponibelt rum - et af værelserne har udgang til altanen, så der kan nydes en fredelig stund inden sengetid. Slutteligt råder I over mindre men brugbar kælder til opbevaring.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: nsu@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NS044
Byggeår 1931 / 1988
Energimærke E
Rum 5
Boligareal 164 m 2
Grundareal 829 m 2
Kælderareal 12 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.476 / 14.576

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.