Lyngen 7
2800 Kongens Lyngby
Kontantpris
kr. 9.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.341

Lyngen 7
2800 Kongens Lyngby

Villa, 1 fam. , 182m2

Etplansvilla fra 2019 på 182m2 beliggende i hjertet af Kgs. Lyngby

Del bolig
Følg bolig

På en blind vej i hjertet af Kongens Lyngby ligger denne kvalitetsbevidste etplansvilla opført i 2019 og byder jer indenfor med en fantastisk planløsning for familien. Fordelt på boligens 182 m2 er der fire værelser, et fremragende opholdsmiljø fordelt mellem køkken og stue, to badeværelser, et bryggers og endelig har I et træningsrum i forbindelse med carporten. Velkommen til.

OMRÅDET:
Først og fremmest tilgodeses I, når det kommer til hverdagen, for I har nemlig dagtilbud, skoler, indkøb og offentlig transport med blandt andet S-tog indenfor en radius af halvanden kilometer. Ydermere tilgås motorvejen på få minutter. Dertil vil I elske at være i nærheden af Lyngby Hovedgade for oplevelser i fritiden, hvor I desuden kan nyde naturen med Lyngby Fort i gåafstand og Bagsværd Sø samt Lyngby Sø i cykelafstand.

EJENDOMMEN:
Murstensvillaen fra 2019 er opført i kvalitetsmaterialer og har gennemgående gulvvarme med mulighed for at justere varmen i hvert enkelt rum. Køkken-alrummet fremstår utroligt flot med kipført loft med ovenlysvinduer, et elegant HTH-køkken med en stor køkkenø samt god plads til spisebordet. I åben forbindelse hermed ligger sofastuen, hvor der er et skønt lysindfald fra vest samt udgang til terrassen. Den gode planløsning giver parret et soveværelse med walk-in-closet og adgang til eget badeværelse med karbad, mens de tre andre værelser deles om det andet badeværelse. Herudover har I et bryggers samt et fitnessrum i forbindelse med carporten.
Bagtil får I en stor aftenterrasse, hvor I har mulighed for at invitere til store grillfester med aftensol. Grunden er indrammet af hegn mod naboerne, hvilket giver en følelse af privatliv i haven, og her er desuden et stort græsareal med plads til børneleg.

Ejendommen har et topmoderne solcelleanlæg med 4 paneler/6,6 kvm. på taget fra MyEnergy, der er specialister i at udvikle og skræddersy solcelleanlæg til det danske vejr. Anlægget har 10 års total garanti fra opsætning, og har en ydelse ved optimal placering på 1092kWh. Der kan også nævnes den nyeste generation inden for blødgøringsanlæg, EcoWater Greenline 40NG. Den indbyggede software lærer husstandens adfærd og tilpasser sig derefter. På den måde er du sikker på, at anlægget har det lavest mulige strøm- og vandforbrug. Til sidst har huset en centralstøvsuger af mærket Cyclo VAC GS115, som er én af de mest kraftfulde og kompakte enheder på markedet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk
Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer FB-MK286
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 5
Boligareal 182 m 2
Grundareal 884 m 2
Bebyggetareal 234 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 490.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 56.000 / 45.198

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.