Tværvej 59
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.544

Tværvej 59
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 162m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 25/4 kl. 13:00-13:30

Elegant og indflytningsklar villa i Søvang

Del bolig
Følg bolig

Går I med drømmen om et flot og elegant hjem, der byder på lyse opholdsmiljøer? Så skal I tage et kig på villaen, som ligger på Tværvej 59 i Søvang.

Udefra præsenterer villaen sig nydeligt med den lyse facade, og i stueplanet kan I se frem til et badeværelse, et bryggers og et flot køkken-alrum med åben forbindelse til stuen. Førstesalen rummer de tre værelser, endnu et badeværelse og en indretningsvenlig repos.

Fra entréen og ind i køkken-alrummet breder det lyse flisegulv sig, og i Kvik-køkkenet er det hvide, grebsfrie fronter, der toner frem. Bordpladen er modellen Core, der er i samme stentype som corian. Her får I smarte funktioner såsom Quooker og induktionskogezonen, som gør det til en fryd at stå for madlavningen. Videre i stuen er der trægulve fra Wiking, og her er der et fantastisk lysindfald fra sydvest samt udgang til haven. Aflsutningsvis har I det pæne bryggers og badeværelset, hvor der er muret bruseniche, hansgrohe-armaturer og Corian-bordplade på vaskemøblet.

På førstesalen er trappen placeret centralt i reposen, hvor glasafskærmningen sørger for sikkerhed og et herligt lysindfald ned til entréen. Badeværelset heroppe er udført i samme design som badeværelset nedenunder, og ved siden af finder I to af værelserne. Det tredje værelse mod sydvest har glæde af egen altan og et walk-in-closet.

Haven er særdeles hyggelig og indbydende med masser af plads til leg på græsplænen og afslapning på den store fliseterrasse, som blev lagt i 2018. Der er også et par frugttræer, og hele herligheden omkranses af hæk, mens en stålport aflukker haven helt.

I bosætter jer i et efterspurgt og børnevenligt område, hvor der er få hundrede meter til Øresund. Daginstitution og indkøb ligger i cykelafstand fra hjemmet, mens Store Magleby Skole kan nås på under ti minutter i bil.

Søvang har aldrig været mere populær end nu og det er virkelig til at forstå, da området omfavner børnefamilier. Den helt unikke stemning findes ikke mange andre steder. Roligt miljø, sol og strand, private omgivelser og et fantastisk udeliv er opskriften på Søvang.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 42 23 20 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP108
Byggeår 1977
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 162 m 2
Grundareal 831 m 2
Bebyggetareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.273 / 21.827

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Tværvej 59, 2791 Dragør.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.