Tilburg Alle 46
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 4.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.526

Tilburg Alle 46
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 128m2

Villa i naturskønne og børnevenlige omgivelser

Del bolig
Følg bolig

Turen går til Viberup, hvor I inviteres til at se nærmere på en alletiders familievilla, der er bygget i 1978. I får 128 kvm fordelt over halvandet plan, som består af en stue, et køkken, et bryggers, et badeværelse, et værelse og en udestue i underetagen. Hertil supplerer førstesalen med tre værelser, og så kan I se frem til en vestvendt, lukket have med terrasse, drivhus og græsplæne. Velkommen til.

Samværet som familie kommer til at centrere sig i stuen, der får et gavmildt lysindfald fra vinduespartierne mod haven og udestuen, som blev skiftet i 2019. Her er dekorative trægulve, hvorpå I får plads til spisesektionen såvel som sofaen eller loungesættet.

Serveringen fra Vordingborg-køkkenet lettes af den nemme passage, selvom I også i køkkenet finder plads til et spisebord. Selve køkkenet er ideelt til hverdagens hurtige måltider, og så får I meget fin opmagasinering i de mange skabe og skuffer. I finder også vej til det praktiske bryggers, hvor vaskefaciliteterne og overtøjet kan placeres.

Badeværelset er funktionelt til familiens hverdag, og det samme er værelserne, der alle har en skøn størrelse, som gør dem ligetil at indrette. Særligt er skabsvæggen på det største værelse en bonus. Det er også muligt at lave et femte værelse, hvis I har behov for det. Yderligere er det værd at nævne, at solpanelerne på taget sørger for opvarmningen af boligens brugsvand.

I flytter til en lukket vej med godt naboskab, hvor familiens børn trygt og sikkert kan cykle til Skelgårdsskolen. I har udsigt til marker og et skønt naturområde omkring jer, hvor I er tæt på Ugandaskoven, Hejresøen og en rideskole. Dertil er kysten kun lidt over tre kilometer fra adressen, mens I kan gå til daginstitution og dagligvareindkøb. Der er heller ikke mere end en cykeltur til metroen fra Vestamager Station.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-EP214
Byggeår 1978
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 128 m 2
Grundareal 588 m 2
Bebyggetareal 98 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.857 / 16.461

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?