Søvej 94
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 7.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.657

Søvej 94
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 169m2

Flot og indbydende etplansvilla i Søvang

Del bolig
Følg bolig

I Søvang finder I denne flotte villa, der blot venter på at danne rammen om jeres hverdag. Ejendommen har i alt 169 m2 fordelt over ét plan med gulvvarme i alle rum. Huset beriger jer desuden med mange flotte detaljer såvel som en skøn have med pool fra 2014.

Ejendommen fremtræder nydelig med rød murstensfacade, der prydes af hvide vinduesrammer og døre. Ved ankomst til hjemmet parkeres bilen i den indbyggede, dobbelte carport med udhus og cykelskur i forbindelse. Efterfølgende bevæger I jer indenfor, hvor der i alt venter jer fire værelser, der fordeler sig i en ideel forældreafdeling og et børneafsnit. I den ene ende af hjemmet er tre af værelserne placeret samlet med et brusebadeværelse, mens der i modsatte del af boligen er et stort værelse med badeværelse en suite. Videre kan I også se frem til et praktisk bryggers, mens de resterende kvadratmeter er dedikeret til jeres køkken, spisestue og stue.

HTH-køkkenet har hvide skabe og skuffer, der elegant toppes af en mørk træbordplade, og omkring kogepladen er der en granitbordplade, hvor varme gryder og pander kan stå. I opholdsstuen sørger den smukke karnap for et behageligt lysindfald, og på samme tid sikrer brændeovnen den hyggelige atmosfære.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor træterrasse med pool, som blev opført i 2014. Her tilbringes sommerdagene i havemøblerne, mens resten af matriklen er anlagt i en nydelig stil med græsplæne og let beplantning, der alt sammen omkranses af en tæt hæk.

Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse på Søvej 94 får gåafstand til de flotte områder ved vandet. Hverdagens gøremål i form af indkøbsmuligheder, pasningstilbud og Store Magleby Skole befinder sig alt sammen inden for en radius af fire kilometer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunAmager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Søvej 94, 2791 Dragør.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP302
Byggeår 1995
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 169 m 2
Grundareal 709 m 2
Bebyggetareal 169 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 385.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 44.825 / 35.929

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.