Søvej 5
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 9.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.363

Søvej 5
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 267m2

Karakteristisk halvandetplansvilla med udsigt til Øresund

Del bolig
Følg bolig

Det er med stor glæde, at vi præsenterer denne yderst spændende bolig i Søvang ved Dragør, hvor det i særdeleshed er den naturskønne beliggenhed tæt på stranden og en fredet eng, der gør sig bemærket. Her får I en fantastisk villa samt en dejlig have med to terrasser og en formidabel udsigt til Øresund.

Den dobbeltmurede bolig er opført i 2005 og har en planløsning, hvor de 267 m2 er fordelt på flere forskudte plan, hvilket skaber et utraditionelt og indbydende miljø at opholde sig i. De kvalitetsrige materialer, enorme vinduespartier, Genvex-anlægget og den gennemgående gulvvarme bidrager ligeledes til et hjem med en skøn atmosfære.

Stueetagens anseelige opholdsrum består af et lækkert HTH-køkken med granitbordplade, et alrum og to tilstødende stuer, hvor den ene har en hyggeskabende brændeovn. Her falder lyset på rustikke skifergulve, og de kipførte lofter tilbyder et omfangsrigt frirum. I den anden ende ligger der to gode værelser samt et brusebadeværelse med granitgulv og dobbelte håndvaske.

På første sal findes endnu et fællesmiljø, hvorfra der er frit udsyn til en fredet eng og eminente solopgange over Øresund. Videre er der en rummelig fordelingsgang med plads til opbevaringsløsninger, et oplagt forældreværelse og et tilhørende badeværelse med spa.

I forhaven får I en ugeneret og unikt formet træterrasse med udsigt, og i baghaven er der en solrig fliseterrasse, hvorfra I kan tilgå et isoleret og udhus som er forberedt til varme.

Søvang er et trygt område for børn at vokse op og færdes i. Til glæde for den aktive familie venter naturen lige udenfor døren med blandt andet Danmarks næstlængste badebro få hundrede meter fra boligen, nærhed til en golfbane samt tennisbaner tilhørende grundejerforeningen. En skolebus fragter de mindste til Store Magleby Skole, mens større børn kan cykle via et stisystem.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP103
Byggeår 1980 / 2006
Energimærke C
Rum 7
Boligareal 267 m 2
Grundareal 1.089 m 2
Kælderareal 28 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 495.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.514 / 35.599

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.