Søvej 39A
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 13.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.173

Søvej 39A
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 190m2

Bjergtagende udsigt i første række til Øresund

Del bolig
Følg bolig

Søger I efter kvalitet i en familieegnet villa, hvor I er tæt på hverdagens nødvendigheder og byens tilbud? Søvej 39A i Dragør er svaret med flere former for vandsportstilbud lige udenfor døren i.f.a. paddel, kitesurfing, windsurfing og havkajak. Skal fritidsaktiviteten foregå til lands er golf, tennis og ridning også mulig i umiddelbar nærhed. I det eftertragtede Søvang-kvarter finder I en arkitekttegnet villa fra 2019, der strækker sig over halvandet plan med flere niveauer og er på hele 190 m2. I får en bjergtagende udsigt over Øresund, som er integreret på bedste vis i udformningen af boligen, der også udmærker sig med energimærke A10.

Den stilrene, unikke villa, der er opbygget i en stålkonstruktion, som sikrer unik styrke, har tag og facade i rå naturskifer med en garanteret minimumslevetid på 100 år og tagrender i specialfremstillealvaniseret og indfarvet zink. Vinduerne er trelags-lavenergiruder.

I stueplan får I et integreret køkken-alrum med rene linjer, der er åbent til et bryggers og et værelse, et badeværelse og en trappe til det sænkede stueareal. Alrummet ligger i åben forbindelse til førstesalens gang og balkon, så I får det maksimale ud af ejendommens imponerende lysindfald. Quooker i såvel køkken som bryggers og Boffi armaturer i badeværelserne. På overetagen finder I tre værelser og et moderne badeværelse med dobbelt bruser og håndvaske. Samtlige dørhåndtag i hjemmet er fra Arne Jacobsen.

Køkkenet, der er skabt af møbelsnedker Jesper Holm, har hvidevarer fra Gaggenau med armaturerne fra Boffi, samt plads til hverdagen og hyggelige aftener med vennerne. Køkkenet er nydeligt integreret med det omkringliggende opholdsmiljø, som sikres et godt indeklima af et effektivt Genvex-anlæg, og så er der gulvvarme overalt under husets canadiske egetræsgulve samt i bryggerset og på badeværelserne.

I stuen kan I, foruden panoramaudsigten over vandet, nyde den dobbelte biopejs og udgangen til den sydøstvendte terrasse og en smuk, velanlagt have, hvor I er tæt på vandet og grønne skovområder. Området er børnevenligt med gode legepladser, og så kan I cykle til daginstitution, skole og indkøb, mens der kun er fem-ti minutters kørsel til Store Magleby og Dragør.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-JF089
Byggeår 2019
Energimærke A2010
Rum 6
Boligareal 190 m 2
Grundareal 633 m 2
Bebyggetareal 120 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 675.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 57.519 / 49.694

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.