Skippervænget 5E
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.519

Skippervænget 5E
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 104m2

Flot etplansvilla nær vandet i Dragør

Del bolig
Følg bolig

Med en rolig beliggenhed få minutters gang fra vandet og hverdagens fornødenheder er det svært at slå denne placering i Dragør. Udover den fornemme placering kan I dertil glæde jer over et lyst og rummeligt hjem i ét plan, som byder på plads til familien både inde og ude. Velkommen til.

Med bopæl her kommer I til at lægge hverdagens puslespil med lukkede øjne. I får gåafstand til indkøb, lægehus, daginstitution og fortryllende naturområder i form af Strandengene og Øresund. Også bussen holder få hundrede meter fra hoveddøren, og her stiger skolebørn om bord eller tager cyklen til deres destination, som ligger under to kilometer væk.

I overtager en velholdt etplansvilla, der præsenterer sig med gule mursten, der flot komplimenteres af en dobbeltgarage og en tilbygning med sorte træfacader.

Inden døre har I et veldisponeret hus, hvor madlavningen får glimrende rammer i det fine køkken. Herfra er der åbent til spiseområdet, og både gulvvarme og en imponerende pejseindsats opvarmer opholdsrummet. Fra det velbelyste alrum er der udgang til terrassen samt åbent indtil stuen, hvor I arrangerer de bløde møbler. I har dertil også en udestue med centralvarme, som tilgås via terrassen.

De resterende kvadratmeter er allokeret til tre værelser, der nemt kan blive til fire, hvis I har brug for et ekstra børneværelse eller måske et hjemmekontor. Fra det største værelse er der to udgange til haven. Slutteligt har I et bryggers til de praktiske ærinder og et badeværelse med brus.

Udearealerne byder på masser af plads til store og små, og flere terrassemiljøer indtages, når I skal byde sommeren velkommen. I har dertil en vældig græsplæne og en bemærkelsesværdig ro omkring jer.

Kontakt os i dag for en fremvisning.
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-IS320
Byggeår 1963
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 104 m 2
Grundareal 810 m 2
Bebyggetareal 195 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 28.127 / 22.982

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.