Rønnevej 12
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.057

Rønnevej 12
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 122m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 13:30-14:00

Charmerende bjælkehus i det attraktive Søvang

Del bolig
Følg bolig

På en blind vej i Dragørs eftertragtede kvarter Søvang møder I dette unikke bjælkehus i ét plan, hvorfra der er kort vej til vandet, Fælleden og Dragørs hyggelige centrum og havn. Indenfor venter jer et veldisponeret hjem fordelt over en stue, et køkken-alrum, tre værelser, et bryggers, et gæstetoilet og et badeværelse. Hertil kommer den pragtfulde have med terrasse samt en god værkstedsbygning med mange muligheder.

I bosætter jer i det dejlige Søvang, hvor nærheden til vandet især udmærker sig. Her kan I bade og sejle kajak, mens løbeturene kan nydes i naturen på Amager Fælled og i Kongelunden. Bilen bringer jer hurtigt til både daginstitution og indkøb, og så kører skolebussen til Store Magleby Skole med de mindre børn 75 meter fra adressen. Endelig kan I shoppe i Dragørs specialforretninger, mens havnen byder på flere spisesteder.

Det norske bjælkehus er opført i 1980, og den stemningsfyldte atmosfære opleves allerede udefra med de hvidsprossede døre og vinduer mod den naturfarvede facade.

Den charmerende stil fortsætter inden døre, hvor bjælkerne skaber en varm og behagelig stemning. I stuen breder et dejligt lysindfald sig fra vinduerne og terrassedøren, og herfra er der åben forbindelse til køkken-alrummet med en brændeovn og masser af plads til langbordet.

Side om side ligger de tre fine værelser, som er praktisk placeret overfor det pæne badeværelse med en glasafskærmet bruseniche. Dertil hører gæstetoilettet, et mindre disponibelt rum og det velindrettede bryggers med egen indgang.

Sidst, men absolut ikke mindst, venter jer en fortrinlig have med flere hyggekroge, et bivenligt bed med skønne markblomster, et vildmarksbad fra 2020 og en lækker, vestvendt terrasse, hvor sommeren kan nydes under åben himmel. Det er også her, I finder den gode værkstedsbygning, hvor den ene del er isoleret, hvorfor den kan bruges til flere formål.

Overtagelse tidligst 01.02.2022.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnby og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Sagsnummer TA-JF152
Byggeår 1980
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 122 m 2
Grundareal 950 m 2
Bebyggetareal 143 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.323 / 18.419

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Rønnevej 12, 2791 Dragør.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.