Limburg Alle 50
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.039

Limburg Alle 50
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 160m2

Velindrettet etplansvilla med solceller og varmepumper

Del bolig
Følg bolig

Drømmen om opvarmet swimmingpool og en rummelig et plansvilla i et børnevenligt område går i opfyldelse på Limburg Alle 50 i Dragør. Her får I ikke kun en veldisponeret planløsning, hvor familien kan samles i den store vinkelstue eller indtage de fire værelser.
I har også mulighed for at kombinere beboelse og erhverv på én og samme matrikel. Endelig fremstår den velanlagte have som prikken over i'et. Udefra ankommer I til en ejendom opført i klassiske, hvide marmorsten. Facadens udtryk fuldendes af vinduer med skodder, der matcher resten af eksteriøret.

I forlængelse af boligen ligger et udhus, der rummer en garage samt et disponibelt rum med gulvvarme, et køkken, sauna og et badeværelse. Med andre ord kan liberalt erhverv såsom frisørsalon eller skønhedsklinik realiseres her.

Indenfor leder den formelle entré jer til de private gemakker, hvor I får gæstetoilet, et badeværelse med spa karbad og varme i gulvet samt hele fire soverum til store og små. Tager I hverdagsindgangen, bliver I ledt ind i et bryggers præget af nydelige, grebsfrie elementer fra HTH. Dette syn fortsætter, når I begiver jer til spisekøkkenet, hvor de hurtige morgenmåltider bliver indtaget. En større spisesektion til middagsselskaberne bliver nemt arrangeret i vinkelstuen, der deler væg med køkkenet.
Helt bemærkelsesværdigt er også lysindfaldet, som strømmer ind gennem de vældige vinduespartier. Disse lader haven blive et grønt baggrundslandskab, I tilmed har adgang til via terrassedøren. I netop haven kan terrassen og plænen nævnes, men swimmingpoolen skal selvfølgelig også fremhæves. Denne har en varmepumpe tilsluttet, så I kan nyde 35 graders varmt vand, mens I sipper til en kølig forfriskning.

I bosætter jer i et roligt område tæt på skov, strand og hverdagens tilbud, hvor børnene endda kan cykle til skole, fritidsaktiviteter, svømmehallen og indkøbs centeret via fredelige villaveje.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-EP217
Byggeår 1973 / 1986
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 160 m 2
Grundareal 745 m 2
Bebyggetareal 160 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.489 / 18.761

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?