Kessel Alle 17
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.721

Kessel Alle 17
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 140m2

Villa med forældresuite og fantastisk havemiljø

Del bolig
Følg bolig

Beliggenheden i Viberup er landlig med nærhed til Amager Fælled og Kongelunden, men samtidig er I kun en omtrent 20 minutters bustur fra Rådhuspladsen. Jeres nye bolig er gennemtænkt med spa og gulvvarme, mens grundplanen med separat forældreafdeling tiltaler børnefamilien. Udendørs fortsætter herlighedsværdierne, da her er hyggekroge, udepejse og plads til leg i sommersolen.

Der er løbende foretaget forbedringer på ejendommen, som i 2018 fik renoveret ydervægge samt lagt et slidstærkt parketgulv på første sal og i de to børneværelser. Derudover er der i 2020 opsat en pilleovn på første sal.

Villaen fremstår nydelig allerede udefra med en lys facade, og indenfor er der ligeledes en hel del at se frem til. Her er køkkenet på praktisk vis forbundet med bryggerset, ligesom der er forbindelse til stuen over halvmuren mellem de to sektioner. Denne løsning giver et dejligt opholdsrum, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter. Endda er der fra stuen udgang til haven. De to børneværelser ligger ved et gangareal sammen med et badeværelse, mens første sal også har en attraktiv rumfordeling. Her træder I nemlig op i en hyggelig stue med altan mod sydvest, og adgang til forældresuiten med eget badeværelse, som endda forkæler ekstra med en lækker spa.

Udendørs kan de lune sommeraftener afsluttes på terrassen, hvor ildens knitren i udepejsen fuldender idyllen. Haven er godt skærmet af med mur mod vejen, ligesom der er carport til to biler.

Kvarteret er roligt med naturområder tæt på til løbeturen og udflugter med børnene, mens de gode forbindelser med offentlig transport nemt tager jer til hovedstadens mange tilbud. I kan også bruge tiden på sport eller hos Dragør Golfklub. Når hverdagen melder sig, findes Skelgårdsskolen, pasningstilbud og indkøb i en radius af mindre end tre kilometer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer TA-EP154
Byggeår 1990
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 140 m 2
Grundareal 609 m 2
Bebyggetareal 84 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.623 / 20.624

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?