Hillegom Alle 42
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 3.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.037

Hillegom Alle 42
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 107m2

Fin etplansvilla med god planløsning på Vestamager

Del bolig
Følg bolig

Tæt på Kalvebod Fælled finder I denne veldisponerede etplansvilla, der er et godt fundament for jeres fremtidige familieliv. Efter en opdatering vil familien falde til ro i boligen, der byder på en god planløsning med tre værelser, en hyggelig stue samt udestue, et badeværelse, et køkken og et bryggers. Læg dertil en frodig have med en garage for enden af grunden.

Ejendommen fra 1973 har i 2019 fået udskiftet gasfyr samt alle radiatorer. Huset ligger på den største grund i ejerforeningen, hvilket betyder, at I får en rummelig have, som I kan indrette præcis efter jeres ønsker.

Hjemmets stærkeste side er de to flotte stuer, der sikrer fine rammer om det familiære samvær. Opholdsstuen er belagt med parketgulve, og sollyset kommer ind gennem havestuen, hvilket skaber en glød i rummet i aftentimerne. I stuen kommer I til at placere både sofaarrangement og spisebord, mens udestuen er oplagt som en forlængelse af terrassen i sommerhalvåret.

Værelsesafdelingen er skønt indrettet, og parret vil føle sig hjemme i det største soveværelse, hvor der er originale, indbyggede skabe og plads til en dobbeltseng. De to andre værelser kan bruges som børneværelser eller kontor, og alle rummene grænser op til badeværelset med bruseniche og badekar.

Udenfor får I en fin have, der for køberen med grønne fingre kan blive til en flot og frodig have, som kan nydes fra den vestvendte fliseterrasse. Fortil har I en carport og en fin forhave. Langs med huset er det muligt at kører ned til garagen på 32 m2.

I bosætter jer i et dejligt område tæt på både Kongelundsskoven og Kalvebod Fælled. Fra adressen kan I gå til offentlig transport, indkøb og daginstitution, og børnene kan cykle til Skelgårdsskolen via en sikker vej. Fra boligen kan I hurtigt køre til motorvejen på ti minutter.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hillegom Alle 42, 2791 Dragør.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB262
Byggeår 1973
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 107 m 2
Grundareal 982 m 2
Bebyggetareal 130 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 175.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.007 / 16.245

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.