Hillegom Alle 32
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.117

Hillegom Alle 32
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 131m2

Super lys og indbydende villa i attraktivt område!

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Hillegom Alle 32, hvor nøglerne til denne flotte villa nu kan blive jeres. Her bosætter I jer i et skønt område på Vestamager, hvor både hverdagens faciliteter og naturskønne områder er inden for nær rækkevidde. Boligen byder på 131 kvadratmeter, der fordeler sig over ét plan, og på den 850 kvadratmeter store grund er der ikke mindre end tre garager, flotte flisearealer og en dejlig græsplæne.

Når I træder ind på matriklen, bemærker I villaen, der står flot med en mørk facade og hvide gavle, vinduesrammer og døre. Indenfor finder I tre værelser, to badeværelser, et bryggers, et køkken og en rummelig vinkelstue, hvorfra der er udgang til en hyggelig udestue. Fra entréen tilgår I let de tre værelser, som er placeret i den vestvendte del af hjemmet. De har alle indbyggede skabe, og centralt placeret i huset ligger badeværelserne. Det ene er elegant udført med muret bruseniche i glasbyggesten, mens det andet har en herskabelig atmosfære og indbyder til en afslappende stund i badekarret med løvefødder.

Det oplagte samlingspunkt er den indbydende stue, hvor den åbne forbindelse til køkkenet skaber et indbydende opholdsmiljø. Ikea-køkkenet har rigeligt med opbevaringsplads bag de hvide fronter, som toppes af en flot træbordplade. Det lyse gulv breder sig fra køkkenet ind i stuen, hvor solens stråler fra syd bidrager positivt til det tiltalende rum. Udestuen er særdeles hyggelig, og her kan I beundre årstidernes skiften i tørvejr.

Haven inviterer til hyggelige timer på den store træterrasse, mens græsplænen er let at vedligeholde, og bagerst i haven finder I et drivhus.

Med en beliggenhed som denne bor I tæt på både Kongelundsskoven og Kalvebod Fælled. Der er gåafstand til offentlig transport og indkøbsmuligheder, mens børn og forældre trygt kan cykle til skole og dagtilbud.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hillegom Alle 32, 2791 Dragør.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP117
Byggeår 1972 / 1977
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 131 m 2
Grundareal 850 m 2
Bebyggetareal 151 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.888 / 19.100

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.