Helmond Alle 28
2791 Dragør
SOLGT

Helmond Alle 28
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 142m2

Super indbydende villa på samlet 159kvm!

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om en eksklusiv bolig, der emmer af moderne designløsninger? Så er denne fantastiske etplansvilla i Viberup et godt bud på jeres fremtidige hjem. Her står højdepunkterne i kø med et stilrent køkken, wellness-badeværelse og et renoveret soveværelse med udgang til den ugenerede have, hvor I kan tage en dukkert i swimmingpoolen.

I flytter til en rolig villavej, der bringer jer tæt på by og natur, med heste der græsser for enden af vejen, mens flere skovområder og strande venter jer i cykelafstand. Knap halvanden kilometer kan indkøbene klares i Vestamagercentret, og inden for samme distance støder I på daginstitutioner og Skelgårdsskolen.

Fra vejen kører I gennem en elektrisk smedejernsport, når I skal parkere bilen i carporten ved siden af det nydelige, lyse hus.

Indenfor ankommer I til et skønt køkken-alrum med hvide, grebsfrie HTH-køkkenelementer fra 2015. Her forsyner I jer med kaffe via den indbyggede kaffemaskine over pyrolyseovnen, mens induktionskogepladen sikrer, at pandekagerne hurtigt bliver bagt færdig søndag morgen. Dertil sørger den elegante granitbordplade for plads til morgenbuffeten. Køkken-alrummet leder jer videre til en dejlig stue med store vinduespartier og direkte udgang til poolområdet udenfor.

I husets modsatte ende finder I fire værelser, hvoraf det bagerste værelse er renoveret i 2015 med nye gulve, isolering og en bred dør til terrassen.

Videre på rundturen skal I især bemærke det ene af boligens to badeværelser, der emmer af rene linjer og byder på detaljer som dobbelt regnbruser, væghængt toilet, dobbelt topmonteret vaske og et nedsunket spabad. Desuden har badeværelserne også gulvvarme. Afslutningsvist gemmer loftet på et genveksanlæg, der forsyner ejendommen med et godt indeklima.

Udenfor breder den aflukkede have sig med græs og terrassearealer, hvor sommeren kan nydes til fulde i swimmingpoolen, og bagerst er der et lille anneks med gulvvarme.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer TA-EP030
Byggeår 1972 / 1977
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 142 m 2
Grundareal 648 m 2
Bebyggetareal 142 m 2