Doorn Alle 24
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 3.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.480

Doorn Alle 24
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 83m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 01/8 kl. 14:45-15:15

Mulighedsfyldt etplansvilla med direkte udgang til Naturpark Amager

Del bolig
Følg bolig

Med nøglerne til denne etplansvilla på Doorn Alle 24 i Viberup kan I på fineste vis opfylde drømmen om, at bo naturskønt og fredeligt, og på samme tid få kort afstand til København. Med denne hjemmeadresse, får I en helt unik beliggenhed med direkte udgang til Naturpark Amager, hvor store og små kan gå på opdagelse og udforske skoven, lejrpladser, fuglereservatet og opleve et rigt dyreliv, som også kan finde på at lægge vejen forbi jeres have. I kan både gå og cykle til indkøb, daginstitution og skole samt byen, hvor en tur via stierne på Amager Fælled er en smuk rute til arbejde.

Der er tale om en villa fra 1974, der er løbende vedligeholdt og som rummer 83 m2. Huset ligger på en 705 m2 grund, så I får rig mulighed for enten at bygge til eller måske opføre et nyt hus, hvis det er at foretrække. Lige meget hvad I ønsker, står én ting ikke til at ændre, og det er den fantastiske beliggenhed i disse naturskønne omgivelser.

Indenfor møder I et nydelig hjem med fire værelser, et brusebadeværelse og et åbent opholdsmiljø med stue og køkken i ét. I opholdsmiljøet hersker en hyggelig stemning med et behageligt lysindfald og loft til kip. Den rare atmosfære understreges også af pilleovnen, der spreder varme i de kølige måneder.

Køkkenet er tidløst med lyse elementer, og er opsat i en vinkelform med gode opbevaringsløsninger og ekstra bordplads på køkkenøen. Denne bliver også nemt et sted, hvor gæsterne samles, mens I kokkerer.

Fra stuen åbner I til udestuen, som forlænger sæsonerne og fører ud til den vestvendte terrasse og have. Herude nydes sommeren på græsplæne, der er omkranset af en hæk og med låge ud til Naturpark Amager, hvor alle oplevelserne venter.

Kontakt os i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP121
Byggeår 1974 / 1985
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 83 m 2
Grundareal 705 m 2
Bebyggetareal 83 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 195.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.064 / 14.243

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Doorn Alle 24, 2791 Dragør.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.