D B Dirchsens Alle 27
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.152

D B Dirchsens Alle 27
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 184m2

Lys og indbydende villa i Dragør

Følg bolig
Del bolig

Drømmer I om at bosætte jer i rolige omgivelser og samtidig være tæt på alle dagligdagens gøremål? Så bør I se nærmere på D B Dirchsens Allé 27 i Dragør, som netop opfylder disse kriterier.

Boligen byder på 184 m2 fordelt over halvandet plan, som gennemgående fremtræder yderst lys og indbydende. Fra entréen i stueplan er der indgang til hjemmets to værelser, der begge har en fornuftig størrelse og dermed gemmer på flere indretningsmuligheder. Nær værelserne finder I badeværelset, der er beriget med gulvvarme og bruseniche. Familiens samlingspunkt udgøres af køkken-alrummet, som inviterer til hyggelige stunder over madlavning og samtaler. Køkkenet har grå højglans elementer, der er toppet af en træbordplade, og i alrummet er gulvet prydet af nydelige, oliebehandlede fyrretræsplankegulve. Samme gulve møder I også i den rummelige stue, som har et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier, og slutteligt afrunder et bryggers og endnu et badeværelse denne etage, inden I kan bevæge jer mod førstesalen. Heroppe kan I se frem til en stor stue, som i den ene ende har dobbeltdøre, der leder jer til den overdækkede altan med udsyn til haven og området omkring jer.

Jeres kommende udendørsarealer er holdt i en dejlig og ligetil stil med plæne, bede, buske og træer. Herudover kan I glæde jer over en garage med god plads til opmagasinering.

Fra adressen når I indkøb, daginstitution og Nordstrandskolen i en radius af 450 meter, hvilket gør at dagligdagen glider lettere. Herudover når I også nemt vandet, hvor I kan gå ture og nyde de naturrige omgivelser.

Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 42 23 20 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP064
Byggeår 1965 / 2004
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 184 m 2
Grundareal 809 m 2
Bebyggetareal 156 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.015 / 18.516

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.