Birkevej 25A
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.745.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.670

Birkevej 25A
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 183m2

Arkitekttegnet villa med stilrent design

Del bolig
Følg bolig

Midt i naturskønne omgivelser tilbyder denne arkitekttegnede villa i Søvang jer en eksklusiv bolig med velovervejede materialevalg og lav vedligeholdelse. Tilmed kan I blandt andet se frem til fire dejlige værelser, to fantastiske badeværelser, skønne opholdsmiljøer og omgivelser, der emmer af fred og ro.

Naturen omfavner jer med kort afstand til både Kongelunden, strand og Danmarks længste badebro. Små familiemedlemmer får under én kilometer til børnehave, mens indkøb og skole nås inden for en radius af knap fire kilometer. Derudover kommer I til hjertet af København i løbet af cirka 30 minutter.

Udefra tager ejendommen sig nærmest majestætisk ud omgivet af skarpe linjer. Intet er overladt til tilfældighederne med murede gesimser og harmonerende farvespil mellem murstenene, de sprossede træ/alu-vinduer og det sortglaserede tegltag. Ved siden af holder bilen i carporten, hvor et skur også gemmer sig.

Indenfor fortsætter den elegante stil, mens et fantastisk lysindfald inviteres ind. Trægulvene skaber en rød tråd mellem rummene, og det samme gælder de gennemførte spots, der især præger loftet i det store opholdsrum, hvor køkkenet kombineres med spisestuen. Ligeledes er dagligstuen, værelset, badeværelset og bryggerset også oplyst af spots, og hele stueplanet byder på gulvvarme.

I både køkken og badeværelser træder de lækre materialevalg tydeligt i karakter med smukke bordplader. Køkkenet er U-formet og de grebsfrie fronter afspejler moderne design. Badeværelset forkæler jer med et væghængt toilet, topmonteret vask og granitfliser, og dette er også tilfældet i førstesalens badeværelse, der yderligere sørger for hverdagsforkælelse med et luksuriøst badekar. Resten af etagen fordeler sig i tre rummelige værelser og en repos med udgang til en vestvendt altan. Udenfor sikrer græs og fliser jer en nem have, der bliver afskærmet af et hegn.

Få stillet nysgerrigheden. Book en fremvisning med det samme.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 42 23 20 eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-NP098
Byggeår 2005
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 183 m 2
Grundareal 713 m 2
Bebyggetareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 290.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.646 / 20.328

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.