Vosborgvej 11
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.530

Vosborgvej 11
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 76m2

Halvt dobbelthus på 145 etagemeter!

Del bolig
Følg bolig

Kom med til Kastrup og oplev denne uslebne perle, hvor I har mulighed for at bygge en 1-sal på. Tillige får I fornøjelsen af en indholdsrig beliggenhed i et attraktivt område. Huset ligger ugeneret og I har mulighed for at sætte jeres helt eget præg! Velkommen til Vosborgvej 11 - hvor jeres boligeventyr starter.

Glæd jer til at bo centralt nær alle familielivets fornødenheder. Således kan børnene hurtigt gå til Løjtegårdsskolen, hvor de også finder fine sportsfaciliteter, og hertil danner Travbaneparken en pragtfuld ramme om hverdagens gåture. Ydermere er der kort gåafstand til nærmeste dagligvareforretning, og nærområdet byder også på alskens butiksliv, ligesom I nemt kan tilgå storbyens mange tilbud. I når eksempelvis nemt Tårnby Station, og når sommeren er på sit højeste, frister Amager Strandpark en cykeltur fra matriklen.

Når I træder indenfor i huset er det i en fordelingsentré på stueplan, som leder ind til husets stue en suite og det separate køkken. Herudover er der et stort soveværelse med massere af plads til både skabe, kontor og en seng. Badeværelset på stueplan er veldisponeret og har tilmed et vindue der skaber rummelighed.

Huset har en kælder som udfolder sig med mange muligheder på sine 69 kvm. Her vil I møde fordelingsgangen som fører til de 2 værelser, et bryggers samt et viktualierum.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3117 2863 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Fbn@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-FB277
Byggeår 1939
Energimærke G
Rum 3
Boligareal 76 m 2
Grundareal 567 m 2
Kælderareal 69 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 140.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.016 / 13.004

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.