Ved Stationen 27
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 7.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.516

Ved Stationen 27
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 170m2

Moderniseret villa med gåafstand til metro og vandet

Del bolig
Følg bolig

Et flot hjem med åbent opholdsmiljø, smukt lysindfald og et stilrent, moderne udtryk venter jer i Kastrup. Her kommer store som små til at trives i de samlende hjerterum, i de fire værelser eller på den store træterrasse i haven. Velkommen.

Vejen Ved Stationen fører jer meget sigende nær busforbindelse og metro, og dertil toppes transportmulighederne af den tilgængelige motorvej og lufthavnen. I bor ikke langt fra byens pulserende liv, og alle de daglige fornødenheder såsom daginstitution, indkøb og skole når I nemt til fods. Derudover drager I fordel af nærheden til kysten, hvor I kan betragte bådene i havnen, opleve Den Blå Planet eller gå langs Amager Strandpark.

Tilbage på matriklen fremgår det tydeligt, at ejendommen fra 1897 har fået en seriøs opdatering. I bliver mødt af en hvid facade med sprossede glaspartier, og derudover er der en carport og flere skure.

Rene linjer omgiver jer inden døre, hvor I bemærker de mørke klinker med gulvvarme, der breder sig i hele stueplanet. I stuerne skaber store vinduer lys og udsyn, så havens frodige, grønne farvespil supplerer de sort/hvide kontraster, som hersker indenfor.

Køkkenet er forbundet med den ene af de to stuer og omgiver jer af grebsfrie fronter fra Designa, som er kommet til i takt med flere renoveringer i 2012. De gennemtænkte løsninger fortsætter i et forældresoveværelse med bad tilknyttet, og endelig fuldendes etagen af endnu et badeværelse, et gæstetoilet og en garderobe. Første sal råder over et tredje baderum foruden reposen og tre værelser med fritlagte hanebånd.

Tilbage er haven, der fremviser en kæmpe vestvendt terrasse samt en plæne omkranset af hæk og træer. I slænger jer naturligvis på solsengen en varm dag, mens børnene har de bedste forudsætninger for at få timer med leg til at flyve afsted.

Kontakt os på tlf.: 3842 2320 for en personlig fremvisning.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ved Stationen 27, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP216
Byggeår 1897 / 2010
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 170 m 2
Grundareal 489 m 2
Bebyggetareal 116 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.436 / 28.358

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?