Vårvej 7
2770 Kastrup
SOLGT

Vårvej 7
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 119m2

Lys og luftig villa i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

Netop nu udbydes denne etplansvilla fra 1961. Den er placeret på en lukket villavej i Kastrup, og her kan I glæde jer til en funktionel planløsning med masser af lys og rummelighed samt en overskuelig, solrig have og to terrasser. Velkommen til Vårvej 7.

Området I bosætter jer i er hyggeligt, og jeres dagligdag kommer til at glide let, idet I får kort afstand til både institutioner, skoler og gode idrætsaktiviteter heriblandt en svømmehal. Børnene får derfor gode muligheder for at gå til noget i fritiden, og de kan selv cykle afsted til skole om morgenen.

Det halve dobbelthus præsenterer sig i god stand ved første møde, og det er igennem årene også blevet løbende vedligeholdt både ude og inde, så det er i god stand. Bilen kan parkeres i carporten, og I kan indenfor se frem til en stor og indbydende stue med loft til kip og et behageligt lysindfald. Her kan let arrangeres både et sofahjørne og et langbord til middagsgæsterne. Køkkenet rummer en fin mængde skabsplads og ligger i fordelingsgangen sammen med det praktiske bryggers med egen indgang og flisebadeværelset med separat brus. Dertil får I tre store værelser.

Fra det ene værelse kan I træde ud på en sydøstlig terrasse, hvor I kan nyde morgensolen. Hertil er der også udgang til en terrasse mod sydvest fra stuen, som forkæler med aftensol. Endvidere er haven let at holde og består primært af en lille plæne foruden terrasserne.

Kort fortalt får I her et skønt hus med en god beliggenhed i Kastrup, der især egner sig til en børnefamilie.

Kontakt os i dag, hvis I vil booke en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer TA-EP136
Byggeår 1961 / 1974
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 119 m 2
Grundareal 488 m 2
Bebyggetareal 119 m 2