Sudanvej 46
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.550.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.955

Sudanvej 46
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 193m2

Rummelig villa med direkte adgang til Fælleden!

Følg bolig
Del bolig

Ønsker I at bo centralt i forhold til byliv, men stadig helt tæt på naturen? Så skal I se nærmere på denne skønne villa i Kastrup, som ydermere giver jer muligheden for at udleve drømmen om flergenerationskollektiv eller lignende med sine to køkkener samt anneks med toilet og tekøkken.

Området:
Afskærmende træer er alt, som adskiller jer fra Amager Fælled. Her kan I gå ture blandt græssende køer og åbne vidder, eller I kan tage børnene med på cykel og besøge Naturcenter Amager på en weekenddag. Denne betagende nærhed til naturen følges trop af dagtilbud, indkøb og skole inden for halvanden kilometer, ligesom Vestamager Metrostation nås på en kort cykeltur. Metroen tilbyder mange afgange mod Indre Bys væld af faciliteter, så kort fortalt har I alt inden for nærmeste rækkevidde.

Ejendommen:
På adressen venter en klassisk villa fra 1977 på 193 m2. Boligen er placeret på en 1.182 m2 stor grund, som blandt andet udmønter sig i en dejlig have med alsidig beplantning. I kan se frem til masser af plads til leg på plænen, og med terrassen orienteret mod syd er der mange solskinstimer forude. Desuden er terrassen i forbindelse med udestuen, og i den anden del af haven finder I annekset.

Indretningen:
Grundplanen egner sig til, at I enten kan have en afdeling til teenageren eller bo flere familier sammen. I stueplanet får I et pænt køkken med grå elementer og metrofliser bag arbejdsoverfladerne. Et naturligt samlingspunkt bliver de tre sammenhængende stuer, hvoraf den første har en brændeovn, mens en anden har glasskydedøre til udestuen. Etagen afrundes af to værelser og et fint badeværelse med Jacuzzi.

Førstesalen byder på endnu et køkken, dette med flisebelagte bordplader, og et flot badeværelse med kontraster i sort og hvid. Dertil kommer to værelser samt en stue med udgang til en integreret altan.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31534654 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: ep@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP007
Byggeår 1972 / 1980
Energimærke D
Rum 8
Boligareal 193 m 2
Grundareal 1.182 m 2
Bebyggetareal 152 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 230.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.379 / 16.326

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.