Stjernebakken 15
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.447

Stjernebakken 15
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 108m2

Sjældent udbudt rækkehus i et plan

Del bolig
Følg bolig

På Stjernebakken 15 i Tårnby finder I dette fine rækkehus, som blot venter på at danne rammen om jeres hverdag. Her kan I se frem til gode opholdsrum, en dejlig have såvel som en fortrinlig beliggenhed, der placerer jer tæt på det meste.

Med en placering netop her bosætter I jer fortrinligt, og på bare 15 minutter kan I nemt komme til Indre By med butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser. Derudover er der i nærområdet nem adgang til både Nordregårdsskolen, daginstitution, indkøbsmuligheder og Tårnby Station, som alt sammen nås i en radius af halvanden kilometer. Ydermere kan I også se frem til fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet.

Jeres kommende hjem fremtræder med rød murstensfacade, og indenfor venter jer et lyst og indbydende hjem. Her kan I se frem til tre værelser, der kan anvendes efter jeres behov. Videre kommer I til et brusebadeværelse med gulvvarme, mens I til sidst når jeres køkken, stue og spisestue. Køkkenet har hvide elementer, der toppes af en træbordplade, og hertil er der også alle nødvendige hvidevarer. Stuerne prydes af smukke gulve, og den ene kan arrangeres med jeres spisebord, og i den anden kan I stille sofagruppen til rolige stunder.

Fra opholdsstuen kan I bevæge jer ud i haven, der byder på terrassemiljøer. Den ene terrasse er overdækket, mens den anden er udstyret med en markise. Terrasserne indrettes med jeres havemøbler, så I kan sidde her og beskue haven, som er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil med græsplæne og let beplantning.

Kunne dette være noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Stjernebakken 15, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS355
Byggeår 1950 / 1971
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 108 m 2
Grundareal 374 m 2
Kælderareal 21 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.175 / 20.020

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.