Sønderholm Alle 50
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.386

Sønderholm Alle 50
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 166m2

Rummelig villa - perfekt beliggende midt i Pilegårdskvarteret

Følg bolig
Del bolig

Går I med drømmen om en rummelig villa med en hyggelig have? Så vend blikket mod Sønderholm Alle 50 i Pilegårdskavrteret, hvor vi lige nu har et spændende hus til salg. Boligen er ideel til den pladskrævende familie med tre værelser og en grøn oase til udendørsaktiviteter. Velkommen til!

Beliggenheden placerer jer med blot 800 meter til skolen, så det er nemt for børnene at følge cykelstien gennem kvarteret. Her er gode forbindelser med offentlig transport, da I kan stå på bussen under 200 meter fra ejendommen, ligesom I har en metrostation i cykelafstand. Området byder også på rekreative naturområder og et varieret udvalg af fritidsaktiviteter.

Boligen er opført i 1961, og de 166 kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan med køkken i stueetagen. Det er selvfølgelig oplagt at overveje en opdatering af køkkenet, så I får moderne rammer tilpasset jeres behov, der i forlængelse af den eksisterende spisestue kan blive til et lækkert familierum. Fra køkkenet er der desuden direkte adgang til bryggerset, hvilket skaber et fint flow i hjemmet. De to stuer adskilles af et par trin, hvilket giver en naturlig opdeling mellem de skønne opholdsrum, som forkæles med masser af lys gennem de sydvestvendte vinduer. Etagen består yderligere af to værelser og et badeværelse med kar. Videre ovenpå møder I endnu en stue, der dog synes at have mange anvendelsesformål - eksempelvis kan pladsen udnyttes til et stort hjemmekontor, eller måske I vil etablere en stor forældresuite. Her er nemlig yderligere et soveværelse med direkte adgang til et badeværelse med brus.

Den solrige have har en herlig atmosfære med en overdækket terrasse, blomsterbede og en legevenlig græsplæne. Forhaven er primært flisebelagt, så den kræver ikke meget vedligeholde. Til matriklen hører også en muret garage.

Kontakt os for en fremvisning på AK@paulun.dk!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-AK034
Byggeår 1961 / 1985
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 166 m 2
Grundareal 700 m 2
Bebyggetareal 121 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.181 / 14.372

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.