Smedekærvej 15A
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 7.550.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.099

Smedekærvej 15A
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 183m2

Stor nyere familievilla på 270 etagemeter og fra absolut øverste hylde. Beliggende det i hyggelige Tårnby Landsby

Følg bolig
Del bolig

På Smedekærvej 15A i Tårnby møder I denne nydelige villa fra 2014 som henvender sig til den store børnefamilie, hvor kompromis ikke er på agendaen. Ejendommen kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed tæt på hverdagens gøremål samt en moderne, veldisponeret planløsning med lyse, indbydende opholdsrum og fem værelser. Velkommen til!

Beliggenheden er der ikke en finger at sætte på. Byen kendetegnes ved dens landsbyagtige stemning, som med kirken og gadekæret for enden af vejen skaber en unik stemning så tæt på byen. I gåafstand fra matriklen finder I pasningstilbud til de mindste, adskillige skoler (Pilegårdsskolen hører til her) , indkøb og offentlig transport ved Tårnby Station eller 10 minutter til Metro. Nærmiljøet byder tilsvarende på fortræffelige idrætsfaciliteter, mens I samtidig er placeret i overkommelig cykelafstand fra Rådhuspladsen.

Huset præsenterer sig med en stringent, ensartet æstetik, som blandt andet affødes af de velovervejede materialevalg såvel inde som ude, hvilket sikre et vedligeholdelsesvenligt hus fremadrettet. På facaden ses tidsløse mursten, der ledsages af et mørkt, elegant tegltag, og de i alt 270 etagemeter er arrangeret i et stilrent, homogent udtryk, der vidner om et betydeligt arkitektonisk overskud.

Centralt i hjemmet har I et stort, åbent opholdsrum, der inkluderer køkken-alrum og stue i ét. Alrummet prydes af kipførte lofter, lyse klinker og et køkken i køkken, der stemmer overens med det enkle kvalitetsdesign, som præger huset i sin helhed. Stuen modtager et rigt lysindfald fra de syd- og vestvendte glaspartier.

Værelserne fordeler sig således, at det oplagte forældresoveværelse har tilknyttet et rummeligt badeværelse, mens de resterende 4 værelser - hvoraf to gives på førstesalen, hvor sælger for nyligt har inkorporeret tagetagen så to store værelser er blevet til - deles om et badeværelse i forbindelse med entréen. I hele huset er der naturligvis gulvvarme og ventilationsanlæg der sikrer et sundt indeklima.

Den ugenerede have er overskuelig at passe, da den hovedsageligt er anlagt som en græsplæne med integreret trampolin, og mod syd er der etableret en solrig fliseterrasse med markise. Huset har en 47 m2 integreret og isoleret dobbeltgarage med elporte og mørkt flisegulv med gulvvarme, hvor drømmen om veteranbil, hjemmetræningscenter eller anden form for ophold, kan udleves.
Endvidere forefindes der to skure på grunden til opbevaringsformål.

Alt i alt et hus, som byder på lige lidt mere end det sædvanlige.

Kontakt os for en fremvisning ? vi glæder os til at tage jer med rundt.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-AK011
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 5
Boligareal 183 m 2
Grundareal 705 m 2
Bebyggetareal 230 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.685 / 27.205

Kom til åbent hus på Smedekærvej 15A, 2770 Kastrup

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Aleksander Korsholm

Butikchef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.