Saltværksvej 175
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.922

Saltværksvej 175
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 138m2

Velholdt villa med pragtfuld have nær hverdagens gøremål

Del bolig
Følg bolig

Med nøgleord som lyse omgivelser, lækre materialer og to badeværelser får I fortrinlige rammer i denne villa. Her venter en soveafdeling på førstesalen, et opholdsmiljø i stueetagen og en brugbar kælder, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er der gulvvarme i stueetagen samt badeværelserne og toilettet. Endelig får I en god beliggenhed nær hverdagens gøremål.

Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af det skønne lysindfald. Tilmed er der en hyggelig Morsø-brændeovn.

Svane-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer i flot kontrast til de sorte granitbordplader. Her er Siemens-hvidevarer og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middage og samtidig deltage i snakken omkring spisebordet.

Udestuen har store glaspartier, som trækker dagslyset ind og giver udgang til haven. I udestuen kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Videre er der et badeværelse med både brus og spabad.

Førstesalen byder på et toilet og tre værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen. Endelig råder kælderen over tre disponible rum, et vaskerum og et badeværelse. Desuden har badeværelserne Vola-blandingsbatteri og bordplade med håndvask i Kuma-natursten.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have, som bliver det naturlige samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og en træterrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus har terrassen et finsk bad/ vildmarksbad.

I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for cirka 600 meter. Cyklen fører jer hurtig til Kastrup Lystbådehavn og Amager Strandpark, som inviterer til afslapning og gåture langs vandet. Afslutningsvis får I nem adgang til Kastrup Station og motorvejen, mens køreturen til Indre By kan klares på under 15 minutter.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Sagsnummer AM-FB273
Byggeår 1933
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 138 m 2
Grundareal 542 m 2
Kælderareal 80 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.586 / 30.518

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.