Ryumgårdvej 25B
2770 Kastrup
SOLGT

Ryumgårdvej 25B
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 93m2

Flot etplansvilla nær indkøb og skov

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til et hjem med et smukt lysindfald, et dejligt, åbent opholdsmiljø og tilsvarende udearealer, der emmer af hygge. Der er med andre ord mange højdepunkter I vente, når I lægger vejen forbi Ryomgårdvej 25B i Kastrup. Beliggenheden tilføjer endda yderligere fordele med kort afstand til skov, indkøb og institutioner.

Udefra præsenterer ejendommen sig nydeligt med en mørk træfacade og hvidrammede vinduer. Bilen parkeres nemt ved siden af huset, og derefter træder I indenfor på et flot egetræsgulv fra 2018, der breder sig i entréen og fortsætter i stuens areal.

Netop stuen bliver yderligere beriget af solens stråler, der strømmer ind gennem de mange vinduespartier og samtidigt inddrages havens grønne bevoksning som en naturlig del af indretningen inden døre. I den forbindelse bidrager også de hvide fronter i køkkenet fra 2020 til det samlede udtryk, da både køkken og stue er forenet i ét.

De øvrige kvadratmeter udfolder sig i to værelser og et hvidt flisebadeværelse, der byder på gulvvarme og plads til en vaskesøjle.

Ude er den store og delvist overdækkede træterrasse ideel til afslapning om sommeren, mens de grønne fingre får frit spil i drivhuset eller de buede bede. Det hele omkranses af en hæk, og på den modsatte side af den leder få skridt jer til daginstitutionen. Denne ligger lige over for huset, og således kan det ikke blive nemmere at følge eventuelle små familiemedlemmer til pasning, hvis I skulle have behov for det. Derudover kan I også gå til bussen, indkøb, skolen og svømmehallen. Endeligt befinder Ugandaskoven sig omtrent én kilometer fra matriklen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer TA-EP115
Byggeår 1975 / 2003
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Grundareal 466 m 2
Bebyggetareal 93 m 2