Neptun Alle 7
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.588

Neptun Alle 7
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 70m2

Veludnyttet bungalow med solrig have

Del bolig
Følg bolig

Man fristes til at sige, at sol, måne og planeter nu står helt rigtigt for, at I kan finde drømmehjemmet. I hvert fald ligger det i kortene, at denne bungalow på Neptun Alle 7 skal være jeres base. Således byder vi velkommen til Maglebylille og i særdeleshed til et hjem med et flot stueplan og en nydelig kælder. Dertil kommer masser af lysindfald, veludnyttede kvadratmeter og en mulighed for at bygge til efter behov. I bliver heller ikke snydt for en sydvestvendt have.

Gaden er en lukket stikvej og lader jer bo tilbagetrukket, men alligevel tæt på områdets fordele. Indkøb, Løjtegårdsskolen, idrætsfaciliteter og grønne områder såvel som daginstitution og busforbindelser kan vi nævne i flæng med det tilfælles, at det hele nås til fods.

Ejendommen har et karakteristisk udtryk med det kvadratiske grundplan og pyramidetaget, der kendetegner bungalowstilen, som vandt frem i 1930'erne. Jeres bolig er fra 1941, og facaden er holdt i en grå farve med hvidrammede vinduer og rød tagbelægning. Bemærk også den smukke trappe, der leder jer til hoveddøren og videre ind i stueplanet.

Herinde optager stuen de primære kvadratmeter som et dejligt opholdsmiljø med samværet i højsædet. Solen strømmer ind i rummet og fremhæver det pæne gulv, mens terrassedøre får ude og inde til at smelte sammen.

Køkkenet befinder sig ved siden af stuen, et badeværelse gemmer sig i nærheden, og endelig er der også et værelse. Imens byder kælderen på endnu et badeværelse og endda et større ét af slagsen. Hernede har I også en separat entré og to rummelige, disponible lokaler i fin boligkvalitet.

Tilbage er nu haven, der kræver minimalt vedligehold. Indgår I en alliance med en robotplæneklipper, passer uderummet da også stort set sig selv, så I har ekstra tid til afslapning og grillhygge på terrassen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-FB253
Byggeår 1941
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 70 m 2
Grundareal 626 m 2
Kælderareal 70 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.589 / 20.273

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!